Táncórák

Krisztivel

Salsa Lady Style magánórák: 

Mozdulataink, már alkalmazott figuráink tökéletesítése, finomítása, változatossá tétele a cél. Technika fejlesztése saját metódusom alapján.

Helyszín: 6.ker. Szondi u. 37a

15.000 Ft/óra

Időpontegyeztetés: info@legyfitt.hu

Salsa Lady Style & Reggaeton 

Újra LADY STYLE Krisztivel!!
Mozdulataink, már alkalmazott figuráink tökéletesítése, finomítása, változatossá tétele a cél - bonyolult koreográfia nélkül - kedd esténként és 3 hetente szombat délelőtt

Szexi-baby-képző:
Kar-, és válltechnika, vacila/dilequeno változatok, szóló kombinációk (ne legyen kék-képernyő mikor páros tánc közben elengednek) és hasonló ínyencségek. A jó hangulat garantált!

Nem egymásra épülnek az alkalmak, így bármikor be lehet csatlakozni!
0 koreográfia

Tetszik a zene, mozdulnál rá, de nem tudod, hogyan?
Tökéletesítenél a már alkalmazott mozdulataidon? Nem érzed magad komfortosan ebben a stílusban?
Táncolnál egy kiadósat jó zenékre, jó társaságban?

A reggaeton alap mozdulatait és elemeit fogjuk megtanulni, kivesézni, tökéletesíteni. Lesz sok-sok izoláció, gyakorlás, vizes póló és persze boldogság-hormonos igazi táncélmény.

Nem csak lányoknak!

Erősen ajánlom azoknak, akik pironkodva zavarba jönnek a parketten a reggaeton betéteknél, vagy haladónak érzik a reggaeton koreográfiákat és ezért inkább kihagyják a reggaeton órákat, vagy csak egyszerűen azt gondolják, nekik nem áll jól ez a stílus. Kell egy kis kitartás, jónéhány izzadságcsepp, de minden falat ledöntünk!
A kirobbanó energiát és a jó zenéket én viszem, neked csak magadat kell hoznod!

0 koreográfia

ÁRAK:

SZOMBAT:

4.900 Ft/120 perc   

JELENTKEZÉS

Lapozz az aktuális hétre -› kattints a kiválasztott órára -› válaszd a 'nincs még tagságim' opciót -› add meg az adataidat (telefonszám nem szükséges) -› nyomj a 'Jelentkezés' gombra és már kész is!

instagram: krisztifeher83               fb-oldal