SZOLGÁLTATÁSAINK

Budapest legnagyobb csoportos óra választéka!

Légy Fitt velünk! 

3 szinten, 400 m2-en, 3 teremmel, kondi-teremmel, szaunával, infraszaunával, vibrációs trénerrel várunk a Nyugati pályaudvartól pár sarokra lévő családias, nőknek dedikált Mozgáscentrumunkba. A Légy Fitt egy igazi hazai kisvállalkozás, egy 'nagyot álmodni mert lány' megvalósult ötlete, számos szolgáltatással és széles termékpalettával, ahol a tagok ismerősként köszöntik egymást. 


Budapesten egyedülálló választékkal rendelkezünk csoportos órák terén, ami a fő specialitásunk: 
heti több, mint 80! ÓRA - 20 féle ÓRATÍPUS - 23 OKTATÓ

Óráink mellett családias kondi-termünk (nem gyúróterem!) is várja az önállóan vagy személyi edzővel mozogni vágyókat egyéb szolgáltatásainkkal egyetemben (ld.lent)*

Nem giga, és nem hiper, de több, mint egy edzőterem...

*Szolgáltatásaink alapvetően nőknek szólnak, de találhattok néhány megjelölt Koedukált órát órarendünkben, és esetenként előfordul, hogy kivételt teszünk. :-)

Támogatjuk a hozzánk hasonló magyar kisvállalkozásokat, így többféle, kis cég által forgalmazott terméket találtok polcainkon és webáruházunkban (pl. Kátai kozmetikai termékek, Alanesse fehérjepor, Majomkenyér kekszek... de a 2skin ruházati márkát is egy fiatal lengyel testvérpár alapította és üzemelteti). 

Együtt könnyebb!!

Szolgáltatásaink

(katt az adott képre a részletekért)

KONDI TEREM

Kardió-gépeink, erősítő gépünk és egyéb eszközeink (súlyzó, step pad, gumikötél, labda...) lehetőséget biztosítanak önálló edzésre is

Szolárium

HAMAROSAN! Magic Prémium csövekkel az egészséges és páratlan barnulási élményért!

Tanfolyamok, rendezvények

Várunk saját szervezésű eseményeinkre, tanfolyamainkra, workshop-jainkra! 

Terembérlési lehetőség

Teljes körűen felszerelt tükrös, parkettás termeink saját célra bérbe vehetők.

Kövess minket facebook-on!

A legkényelmesebb leggings, amit valaha viseltél

Legyél te az első, aki értesül a Légy Fitt újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozás gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat levelezőlistánkban tároljuk. Harmadik félnek azokat nem adjuk ki. Leveleink alján található leiratkozás gombra kattintva hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leiratkozhatsz.