SZEMÉLYI EDZÉS

KÖZLEMÉNY

2022.05.31-el BEZÁRUNK

Kérlek, mérlegeljétek a zárási dátum tudatában, hogy milyen bérletet vásároltok, mert a megmaradt alkalmakat nem tudjuk jóváírni.

Éves és 90 napos bérleteseket kompenzálni fogjuk, amennyiben erre igényt tartanak.

Mostantól váltható 5 alkalmas bérlet is, ill. 05.13-tól minden 30 napos korlátlan bérletünk -50% kedvezménnyel vásárolható meg.

Ha személyes útmutatásra, felügyeletre van szükséged, akkor válassz személyi edzőink közül és érd el célod a lehető leggyorsabban!

SZEMÉLYI EDZÉS = Egy általad választott edző állandó felügyelete és iránymutatása mellett végzett személyre szóló edzésprogram. 
Időtartam: 60 perc (igény szerint módosítható). 
AYCM & Sportkártyával 500 Ft kedvezmény! 

Nehéz a visszatérés? Szükséged lenne egy kis motivációra? 

Akkor semmi mást nem kell tenned, csak bejelentkezni az egyik edzőnkhöz személyi edzésre vagy akár magánórára, így a saját tempódban, a céljaidnak megfelelő módon léphetsz újra az egészség és fittség felé vezető útra.

Szemezgess személyi edzőink közül és jelentkezz még ma (részletekhez olvass tovább)

Személyi edzés kismamáknak Borbás Timivel vagy Simon Ágival

Mi a teendőd?

Töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot!

  Személyi edzőt keresek

  Kérjük, add meg a lenti paramétereket és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

  Személyi edzőink

  A feltüntetett személyi edzés árak már tartalmazzák a belépőjegyet a terembe! Nincs további költség.

  MONORY GITTA

  Ár: 5.000 Ft/alk

  "Úgy vélem, hogy személyi edzővel edzeni mindig biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül. Személyi edzéseim során kiemelt figyelmet szentelek az egyéni/személyre szabott programra. Fontos, hogy elmondd, mi is a célod, én pedig segítek neked elérni, legyen az állóképesség növelés, izomépítés, súlycsökkentés. Szinten minden embernek más edzésprogram a megfelelő, de az edzések mellett javaslatokat teszek az étrendedre is. Kedvenc motívációs idézetem - sport terén: "Ha unod már, hogy folyton újra kell kezdened, akkor ne add fel!"


  TÓSZEGI DÓRI

  Ár: 5.000 Ft/alk

  "Tószegi Dóra vagyok, 22 éves. Iskolás korom óta folyamatosan sportolok, kezdetben kosárlabdáztam, 10 éven keresztül. Ezt követően konditeremben, személyi edző mellett folytattam sportpályafutásomat, akivel főként funkcionális edzéseket végeztünk, hol kevesebb, hol több súlyzós edzéssel kiegészítve. Középiskolai tanulmányaimat testnevelés tagozaton folytattam, ahol megbizonyosodtam arról, hogy ebben az irányban szeretném folytatni az életemet. Ebből kifolyólag gondoltam úgy, hogy elvégzek egy képzést (testépítés-fitness, sportedző) aminek segítségével saját képességeimet és tudásomat is fejleszteni tudom, és ezáltal ismereteimet átadhatom azoknak az embereknek, akiknek erre igénye van. Szeretném minél több embernél elérni azt, hogy a mozgás a mindennapjaik részévé váljon, és ne úgy gondoljanak rá, mint teher, hanem mint kikapcsolódás, és ezáltal motiváltan, örömmel várják a következő edzést ahelyett, hogy azt érezzék: "Na, már megint mehetek, kinek van ehhez kedve..".

  PRIKRYL EDINA

  Ár: 7.000 Ft/alk

  "Prikryl Edina vagyok, az örömteli mozgás szerelmese. Személyi edzőként az edzéseket a test, a lélek és az elme szeretetteli és harmonikus kapcsolatára alapozom. Saját mozgékony utadon szívesen kísérlek, s osztozom abban, ahogy a mozgáson keresztül is megérzed, minden eszköz és erő megvan benned saját teljes, boldog életed folyamatos teremtéséhez. Ennek a célnak az elérése érdekében, az edzések elején teljes odafigyeléssel és érdeklődéssel megkérdezem: 'Hogy vagy, milyen mozgásforma esne most jól neked?' Ennek is köszönhetően, minden edzés más, s ennek az izgalma garantáltan fenntartja a lelkesedésünk! Az alapokat természetesen megmutatom, hogy minél szilárdabban állhass, s amennyiben igényled, adok ötleteket, de az együtt eltöltött idő reményeim szerint arról fog szólni, hogy rájössz, milyen csodálatos vagy, s mennyi mindent tudsz tenni magadért! Remélem, találkozunk! "

  KÁRPÁTI TEKLA

  Ár: 5.000 Ft/alk

  Tekla vagyok, személyi edző és kismama torna oktató. Egész életemben szerettem mozogni, viszont pici koromtól kezdve, a lovaglás volt az egyetlen sport, ami igazán megfogott, és szívből tudtam csinálni. Aztán 16 évesen, egy hosszú ideig tartó evészavarnak "köszönhetően" rengeteg fajta mozgásformát, (többek között a fitneszt is) építettem be a mindennapjaimba, Akkor ugyan még csak csak kényszerből, a fogyás miatt edzettem, de mára a szenvedélyemmé és az életem szerves részévé vált a sport. Célom, hogy a vendégeimet, a számukra legmegfelelőbb edzésmódszerekkel, tanácsokkal és támogatással kísérjem végig az általuk kitűzött célig vezető úton. Szeretném megmutatni mindenkinek, aki a segítségemet kéri, hogy a mozgás és annak szeretete, mennyire pozitívan tudja befolyásolni az életünket mind testileg és lelkileg is.

  KOMLÓSI ANDI

  Árak: 4.500 - 5.000 Ft/alk


  LEGÉNY ÁRPI

  Ár: 7.000 Ft/alk

  Személyi edzés, privát NMPT program
  Teljes körű állapotfelmérés,
  Étrendi konzultáció,
  Személyre szabott táplálkozási javaslatok...
  "Fitten, egészségesen egy életen át, ez a mottóm. A sportnak rendszeresnek kell lennie az életedben, nem csak időszakosnak (pl. nyári strandforma, újévi fogadalom). Ahhoz hogy megőrizd az egészséged, hogy tényleg fitt maradj egész évben folyamatosan kell sportolnod. A kulcs a rendszeresség.
  Az az elvem, hogy csak olyan gyakorlatokat végezz, olyan sportmozgásokat,amik pozitív hatást váltanak ki a szervezetedre. A csoportos óráimon és a személyi edzéseimben is arra törekszem, hogy olyan edzésterhelést kapj, ami által fejlődni fogsz (fogyni fogsz, erősödni, javulni fog a testtartásod, az önbizalmad - ami éppen a jelenlegi célod) viszont megőrizd az ízületeid, és legfőképpen a gerinced egészségét."

  EGERESI ZSUZSA

  Ár: 5.500 Ft/alk

  Számomra a sport mindig középpontban állt gyerekkorom óta. 23 éve kezdtem el kézilabdázni és azóta is a mindennapjaim része. Amellett hogy játszom, 12 éve kézilabda edző is vagyok. Dolgoztam már óvodás korú gyerekektől felnőtt korú játékosokig. Mivel tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni a tanulmányaimat is efelé irányítottam. Testnevelési Egyetemen végeztem testnevelő-edző alapszakon, illetve szakedző (kézilabda) mesterszakon. Külföldi tapasztalattal is rendelkezem. Volt szerencsém Spanyolországban egy évet erőnléti edzőként is dolgozni. Ezek után bővíteni szerettem volna a meglévő tudásomat, ezért elvégeztem a cross tréning Instruktor illetve a funkcionális tréner képzéseket. Pandémia előtt tartottam csoportos kör- illetve funkcionális edzéseket, utána kültéren folytattam kiscsoportos órákkal illetve személyi érzésekkel. Mivel mindig csapatban dolgoztam, ezért nagyon fontos nekem a jó hangulat és a pozitív légkör, ami elősegíti a közös munkánk eredményességét Remélem, hogy a közeljövőben lesz alkalmunk együtt dolgozni

  CSATÁRI BORBÁS TIMI

  Ár: 6.000 Ft/alk

  Kedves Kismamák és Anyukák! Szeretnél javítani az egészségeden, a babaprojekt előtt? Fitt szeretnél maradni a várandósság alatt is, de nem tudod hogyan tedd biztonságosan? 

  Netán fáj a hátad/derekad, ahogy egyre nagyobb a pocakod? Téged is érint a szülés utáni szétnyílt hasizom problémája? Kisbabád mellett nincs lehetőséged elmenni csoportos órákra? 

   Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor van egy jó hírem.

 A Légy Fittben lehetőséged van személyi edzés keretén belül babáddal, vagy egyedül is tornázni. Személyi edzésen csak Rád, és az ízületeid, izmaid állapotára figyelek, és olyan személyre szabott gyakorlatokat fogsz végezni, amik nem ártanak az egészségednek és el lehet érni vele a kívánt célt. Keress bizalommal!


  ERDÉLYI RÉKA

  Árak: 5.000 Ft/alk

  Jelenleg nincs szabad időpontja

  Réka vagyok, fitnesz instruktor, személyi edző, funkcionális tréner és erőnléti edző. Az edzéseket teljes mértékben a te állapotodnak és céljaidnak megfelelően alakítom ki, legyen a cél alakformálás, egészségmegőrzés vagy teljesítményfokozás. Gyerekkorom óta örökmozgó vagyok, sokféle sportágat kipróbáltam, de az igazi "szerelem" a capoeira volt. A sport öröm, ami megnyugtatja a lelket, felfrissíti a testet. Hiszem, hogy a mozgás szeretete mindenkiben ott rejlik, de az iskolai testnevelés órák, a rohanó hétköznapok ezt elfeledtették. 

  Adj magadnak esélyt és heti pár órát, a tested és lelked meghálálja. Csak elindulni nehéz, a többi megy magától! 

  "Két szeme van az embernek, az egyikkel a végcélt kell nézni, a másikkal a köztes utat." /Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó/

  Itt találsz meg minket:

  Légy Fitt Mozgáscentrum

  1064 Budapest, Szondi u. 37a

  +36-20-4888-026

  info@legyfitt.hu

  Kövess minket facebook-on!

  Online is edzhetsz velünk!

  Ismered a 2skin fitness ruhákat?