SZEMÉLYI EDZÉS

Ha személyes útmutatásra, felügyeletre van szükséged, akkor válassz személyi edzőink közül és érd el célod a lehető leggyorsabban!

SZEMÉLYI EDZÉS = Egy általad választott edző állandó felügyelete és iránymutatása mellett végzett személyre szóló edzésprogram. 
Időtartam: 60 perc (igény szerint módosítható). 
AYCM & Sportkártyával 500 Ft kedvezmény! 

Mi a teendőd?

Írj nekünk egy e-mail-t az infokukaclegyfittponthu címre vagy használd töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot a következőkkel:

  • mi a célod a személyi edzéssel
  • heti hány alkalommal szeretnél járni, mikortól kezdenél
  • milyen időpontok alkalmasak számodra (melyik nap, -tól -ig)
  • van-e bármilyen egészségügyi, mozgásszervi problémád, mennyi idős vagy
  • csak női, vagy férfi személyi edzővel is edzenél-e, van esetleg konkrét edző, akit kinéztél
  • milyen telefonszámon tudunk elérni

Igyekszünk megtalálni az igényeidnek legmegfelelőbb edzőt és néhány napon belül visszajelzünk e-mail-ben vagy telefonon.

Személyi edzőt keresek

Kérjük, add meg a fenti paramétereket és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Személyi edzőink

CSENDES-RÁCZ GABRIELLA

"Számomra a sport a személyiségünk kifejezésének egyik eszköze. Az óráim során a fókuszt a NŐiességünk hangsúlyozására fektetem. Imádom , amikor a vendégeimen látom a boldogságot, mert észreveszik, hogy a befektetett munkájuknak a kerekebb, feszesebb popsi, comb lett az eredménye. Emellett fontosnak tartom, hogy a felsőtestünk fejlesztésére is kellő figyelmet fordítsunk. Szeretem az embereket, szeretem az útjukon vezetni őket. Hiszek abban, ha van egy célunk és minden nap teszünk érte, akkor a befektetett munkának mindenképp megvan a gyümölcse. Gyere, kezdjük el együtt megvalósítani az álmodat!"

FÉNYES HAJNI

"Edzéseimen garantált a fejlődés,jó hangulat, izomtömeg növekedés, állóképesség javulás, szellemi felfrissülés,stressz oldás.
A saját testsúlyos edzéseket részesítem előnyben, az edzéseimet pedig változatosan építem fel különböző funkcionális eszközökkel kiegészítve.(instabil alátámasztási eszközök,trx,bell,súlyzók,tárcsa ...) Edzéseimenfigyelmet fordítok arra,hogy mindenki a szintjének megfelelő eszközökkel ,súlyokkal és terhelésekkel dolgozzon és a megfelelő mozgásminta rögzüljön be a gyakorlatok során.
Edzői hitvallásom
"Akár azt hiszed,hogy képes Vagy rá,akár nem,igazad lesz."
Elkötelezettség, szakmai szeretet, prevenció (megelőzés/ gyakorlatok helyes kivitelezésre,) egészség tudatosság kiépítése, motiváció, tanácsadás.
Keress bátran, hogy személyi edzőként az én segítségemmel és a Te kitartásoddal együtt elérjük, amit esetleg lehetetlennek gondoltál/gondolsz.
"Ne a kereteiden kívül próbálj meg gondolkodni, hanem szabadulj meg a kereteidtől!"

LEGÉNY ÁRPI

Személyi edzés, privát NMPT program
Teljes körű állapotfelmérés,
Étrendi konzultáció,
Személyre szabott táplálkozási javaslatok...
"Fitten, egészségesen egy életen át, ez a mottóm. A sportnak rendszeresnek kell lennie az életedben, nem csak időszakosnak (pl. nyári strandforma, újévi fogadalom). Ahhoz hogy megőrizd az egészséged, hogy tényleg fitt maradj egész évben folyamatosan kell sportolnod. A kulcs a rendszeresség.
Az az elvem, hogy csak olyan gyakorlatokat végezz, olyan sportmozgásokat,amik pozitív hatást váltanak ki a szervezetedre. A csoportos óráimon és a személyi edzéseimben is arra törekszem, hogy olyan edzésterhelést kapj, ami által fejlődni fogsz (fogyni fogsz, erősödni, javulni fog a testtartásod, az önbizalmad - ami éppen a jelenlegi célod) viszont megőrizd az ízületeid, és legfőképpen a gerinced egészségét."

MONORY GITTA

"Úgy vélem, hogy személyi edzővel edzeni mindig biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül. Személyi edzéseim során kiemelt figyelmet szentelek az egyéni/személyre szabott programra. Fontos, hogy elmondd, mi is a célod, én pedig segítek neked elérni, legyen az állóképesség növelés, izomépítés, súlycsökkentés. Szinten minden embernek más edzésprogram a megfelelő, de az edzések mellett javaslatokat teszek az étrendedre is. Kedvenc motívációs idézetem - sport terén: "Ha unod már, hogy folyton újra kell kezdened, akkor ne add fel!"


NEMESFALVI ALEXANDRA

"Gyermekkorom óta a legfontosabb szerepet tölti be az életembe a sport. Kicsi gyermekkoromtól kezdve több sportot kipróbáltam és folyamatosan táncoltam mellette versenyszerűen.
Jelenleg divattáncot oktatok tánctanárként gyermekeknek és felnőtteknek és emellett foglalkozom személyi edzéssel és életmód tanácsadással is.
Fontosnak tartom,hogy mindenki megtalálja örömét a testmozgásban és az élete részévé váljon a sport.
Ha eljössz hozzám edzeni,akkor először egy kötetlen beszélgetésben lesz részed.
Átbeszéljük,hogy mi az amin szeretnél változtatni az életmódodon,ha szükséges tanácsokat fogok adni Neked,amelyekkel már el tudunk indulni a kitűzött közös célunk felé.
70% múlik az étkezésen és 30% az edzésen,ezért írni fogok Neked személyre szabott étrendet is, ha igényleg.
Adj időt Magadnak és a közös munkánknak,hiszen a cél az,hogy a Te életed legyen egészségesebb és kiegyensúlyozottabb. Te irányítasz, én csak fogom a kezed! :-)
Várlak szeretettel személyi edzéseimen rugalmas időbeosztással!"

TÍMÁR GABI

....

KOMLÓSI ANDI


LOKÁR MÁRK


ÁRAINK

SZEMÉLYI EDZÉS

1 / 5 / 10 alkalom (4.890 Ft / 22.005 Ft / 44.010 Ft)

4 401 Ft-tól

SZEMÉLYI EDZÉS

10 alkalom

1 alkalom ingyenes!

PÁROS SZEMÉLYI EDZÉS

1 / 10 alkalom (3.650 Ft / 32.850 Ft)

3 285 Ft/fő-től

Személyre szabott edzésterv

4 500 Ft

Részletes árlistánkat itt találjátok:

Itt találsz meg minket:

Légy Fitt Mozgáscentrum

1064 Budapest, Szondi u. 37a

+36-20-4888-026

info@legyfitt.hu

Kövess minket facebook-on!

Online is edzhetsz velünk!

Ismered a 2skin fitness ruhákat?