Szállítási és visszaküldési információk

Fizetési módok

Készpénzes fizetés:

Kizárólag üzletünkben történő személyes átvétel esetén választható.

Banki átutalás:

Fizetés banki átutalással bankszámlánkra: 

Légy Fitt Kft 10102244-05390000-01005005

Utánvét:

Kézbesítéskor rendezendő a rendelés értéke és a postaköltség.

Szállítási módok

Házhozszállítás futárszolgálattal:

partnerünk: GLS

Raktáron lévő termékeinkre kiszállítási idő: 2-4 munkanap

Foxpost:

kézbesítés Foxpost csomagautomatába

Személyes átvétel:

Budapesti üzletünkben nyitvatartási időben a VI.ker. Szondi u. 37a. szám alatt. Nyitvatartási időnkről itt tájékozódhat.

Elállás és visszaküldés

Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján

Elállási jog:

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a jótállási jegy hátlapján található adatlap kitöltésével és benyújtásával gyakorolhatja.

Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni.

Az Eladó kötelezettségei a fogyasztó elállása esetén

Az Eladó visszatérítési kötelezettsége

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett vételárat.

Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladó-t felelősség nem terheli.

Visszatartási jog

Az Eladó mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg az Eladó kézhez nem kapja a visszaküldött terméket és nem bizonyosodott meg annak sértetlen és hiánytalan állapotáról. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

A termék visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az Eladónak átadni.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek viselése

A fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét. A terméket az Eladó címére kell visszaküldeni. (Légy Fitt Kft. 1064 Budapest, Rózsa u. 97b fszt.)

Az elállási jog kizártsága

Az Eladó kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben, így különösen az "e" pontban meghatározottak esetén: "olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza".

Kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás

Jótállási és szavatossági feltételek terén a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó paragrafusai az irányadók.