Steel Fuel BCAA

A legfinomabb BCAA


2:1:1 BCAA (Leucin:Izoleucin:Valin) arány elektrolitokkal és kókuszvíz porral!

A Steel Fuel™ adagonként 5 gramm BCAA-t tartalmaz, mégpedig a tudományosan bizonyított 2:1:1 arányban, ami hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitok és a nyers kókusz víz por szinergisztikus kombinációjának köszönhetően, a Steel Fuel™ segíti a test rehidratálását az edzés okozta vízvesztést követően.

Hatásai és az előnyök

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
JÓL OLDÓDÓ, FINOM ITALPOR, KESERŰ UTÓÍZ NÉLKÜLI
NÖVELHETI AZ ÁLLÓKÉPESSÉGET
GYORSÍTHATJA AZ IZOMNÖVEKEDÉST ÉS A REGENERÁCIÓT
SEGÍT AZ ELEKTROLITHÁZTARTÁS OPTIMALIZÁLÁSÁBAN


TIPP: Turbózd fel Steel Fuellel, a Steel Pump hatékonyságát és dúsítsd kedvenc edzés előttidet egy kis extra adag BCAA-val. A két termék ugyanazokkal az ízkombinációkkal rendelkezik, így könnyen fogyaszthatók együtt.

330 g (30 adag)

Mi is a Steel Fuel?

Egy könnyen keverhető BCAA por, ami finom és kalóriamentes, cukor és szénhidrátmentes. A következő alkalommal, amikor belépsz a terembe, felmész a pályára, a csatamezőre használd a Steel Fuel™-t, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudd nyújtani. A Steel Fuel™ a cukros sportitalok helyettesítésére is tökéletes.


Mit várhatok tőle?

Hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és a fehérjeszintézist, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitok és a nyers kókusz víz por szinergisztikus kombinációjának köszönhetően, a Steel Fuel™ segíti a test rehidratálását az edzés okozta vízvesztést követően.

Hatóanyagok: 

Kutatások által igazolt 2:1:1 BCAA arány
A testünk izomzatának 35 %-át elágazó láncú aminosavak (BCAA) teszik ki. A leucin, az izoleucin és a valin mind esszenciális aminosavak. Minél több BCAA van jelen az izmokban, annál kevesebb izomszövetet fog lebontani a testünk, ezáltal meggátolják a katabolizmust.
• L-Leucin: az izomfehérjék szintézisét stimulálja.
• L-izoleucin: Fokozza a glükóz felvételét a sejtekbe és elősegíti a glükóz metabolizmust.
• L-valin: glükózzá képes alakulni és a test, mint energiaforrást képes felhasználni.
Elektrolit keverék
Az elektrolitok a testünkben megtalálható, töltéssel rendelkező ásványi anyagok. Különösen fontosak az edzéshez, mivel segítségükkel szabályozza a szervezet a vízháztartást, a vér savasságát és az izmok funkcióját. Elektrolitokat veszítünk az izzadtsággal, melynek eredményeként intenzív edzést követően dehidratáltak lehetünk.
• Magnézium: megelőzi az izomgörcsöket.
• Kálium: segíti a szívizom működését.
• Nátrium: az izom összehúzódásban és az idegrendszer működésében van fontos szerepet.
Taurin
Egy aminosav, aminek szerepe van a vázizmok működésében és megtartásában, a szív- és érrendszer egészségében és a energiaszintünkben. A taurin segíti az izom összehúzódás szabályozását, az vízháztartást és bizonyos neurotranszmitterek szintjét is befolyásolja a központi idegrendszerben. A taurin kiegészítés képes az erő növelésére, az izomfájdalmak csökkentésére, fokozza az állóképességet és segíti a regenerálódást. Kulcsszerepe van a víz és elektrolit háztartásban is.
Nyers Kókuszvíz (Cocos nucifera) Por
Az elektrolitok egyik leggazdagabb természetes forrása, melyben számos vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzim és antioxidáns található. A kókuszvíz a könnyű felszívódásának köszönhetően képes a szervezetet gyorsan rehidratálni.
L-Citrullin-Malát
A citrullin egy nem esszenciális aminosav, melynek kulcs szerepe van a karbamid ciklusban - ez az a reakciósor, melynek segítségével a szervezet a fehérje metabolizmus melléktermékeit eltávolítja. Emellett a malát szerepet játszik a citromsav ciklusban és így a sejtek energiatermelésében. Az emelkedett almasav szint megnövekedett energiatermeléshez vezet. A citrullin emellett jelentősen növeli a nitrogén-oxid termelést, ezáltal értágító hatása van. Az L-citrullin-malát tehát fokozza az izmok vérkeringését és energiatermelését.
L-Glutamin
Az izmok szabad aminosav tartalmának jelentős része glutamin. A glutaminnak fontos szerepe van a fehérjék metabolizmusában, a sejtek térfogatának szabályozásában és az izmok lebontásának megakadályozásában.
L-Glicin
Egy nem esszenciális aminosav, a fehérjék építőköve. Segít a katabolizmus megelőzésében, továbbá kulcsszerepe van bizonyos neurotranszmitterek működésében a központi idegrendszerben.

Használata: 

Keverjünk el 1 adag A Steel Fuel™-t (1 adalgoló kanálnyi) 250-500 ml hideg vízzel. A víz mennyiségét az ízlésünknek megfelelően változtassuk. Keverjük el vagy rázzuk össze és fogyasszuk az edzések alatt, vagy napközben - akár edzünk, akár pihenünk.

12.490 Ft