Pure Steel kreatin monohidrát

A Pure Steel™ Kreatin-monohidrát a világ legjobb és legtöbbet kutatott kreatinformát tartalmazza, a Creapure®-t. A Németországban gyártott Creapure® Kreatin Monohidrát több mint 50 vizsgálatban bizonyította, hogy képes támogatni az ATP termelést, növelni a teljesítményt, fokozni az izomerőt, továbbá javítani a kognitív teljesítményt és az izmok regenerálódását. A Creapure® emellett képes támogatni a sovány izomtömeg növelését, zsír felhalmozás nélkül.

HATÁSA ÉS ELŐNYÖK

Fokozza a teljesítményt
Növeli az erőszintet
Fokozza a kognitív funkciókat
Támogatja a regenerálódást
Nincs benne mesterséges színezék vagy ízesítő
Gluténmentes és vegán

Igazolt aktív hatóanyagok
Creapure® Kreatin Monohidrát: a Creapure® a márkaneve annak a tiszta kreatin monohidrátnak, amit az AlzChem Trostberg GmbH gyárt Németországban. Ez a legtöbbet kutatott kreatinforma, aminek biztonságosságát és hatékonyságát számos kutatás igazolja.

Használata: Étrend-kiegészítőként adjunk 1 adag (1 kanál) Pure Steel™ Kreatin monohidrátot 2,5-3 dl hideg vízhez vagy kedvenc sportitalunkhoz, például Steel Fuel®-ben. Keverjük el vagy rázzuk össze alaposan és edzés előtt vagy után fogyasszuk. Mindig legyünk kellően hidratáltak és fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot. 

Egyes kutatások alátámasztják a elképzelést, hogy amennyiben fehérjével és szénhidrátokkal együtt visszük be a kreatint, akkor szinergikus (egymást támogató) hatást érthetünk el a hatásukban. 
4.990 Ft