ONLINE EDZÉSEK

Eddz velünk a nappalidban (is)!

Online edzéseink 2022.06.08-ig érhetők el!

Bárhol, bármikor tornázhatsz velünk!

www.online.legyfitt.hu - ONLINE VIDEÓTÁR

Hogyan edzhetsz velünk online, azaz Légy Fitt online használati útmutató: 

1, Menj fel az www.online.legyfitt.hu oldalra és hozz létre egy saját fiókot (ezt csak az első alkalommal kell megtenni)
2, Edzés videóink közül válaszd ki, hogy melyik videóra szeretnél tornázni. Használd a keresés funkciót, vagy a kategória szerinti bontást.
3, Rakd a kosárba a kiválasztott videót, amit bankkártyával tudsz megvásárolni.
4, A sikeres vásárlást követően egy automatikus e-mail-ben kapod meg a kiválasztott edzés linkjét (ellenőrizd a 'levélszemét' mappát is), amit 24 órán keresztül - a fiókba való bejelentkezést követően - bármikor, akárhányszor elérhetsz.

Találkozzunk továbbra is a nappalidban!

Ti írtátok:

"Elsősorban szeretném megköszönni, hogy csináljátok az online órákat!! Nekem nagyon sokat segít a motivációm fenntartásában, hogy olyan edzők kísérnek nagyon változatos videókkal, akiket ismerek, így kicsit mindig olyan, mintha újra együtt lennénk. 

Bea a kedvencem, őrült jó kisugárzása van, ami extra motiváció, illetve a Fitt power és szalagos edzései kifejezetten jóleső fáradtságot okoznak, ami az egész napos ülő munka után igazi felüdülés De igazából mindenki, akivel tornáztam itthon szuper, és nagyon hálás vagyok nekik/nektek, hogy folyamatosan megújultok a videókkal."

Mara

"Hogy álltok most az online edzéssel? Meg van még a motíváció? Most kell igazán motiváltnak lenni, nem szabad elhagyni magunkat, az online edzés jó lehetőség arra, hogy szinten tartsunk magunkat és az optimizmusunkat :)"

Mennyire bonyolult a rendszer használata? Egyáltalán nem bonyolult.

Miért más a Légy Fitt-es videókra, Légy Fitt-es edzőkkel tornázni, mint ingyenes tartalmakra? Mert mégiscsak családiasabb, olyan mintha ott lennénk veletek.

Hol alakítottátok ki az "otthoni edzőtermeteket"? Saját szobámban (lakásunkon belül).
Milyen módszerrel tudjátok rávenni magatokat, hogy tornázzatok vagy mi segített az átállásban? Igazából nem kellett magam külön rávenni, egyszerűen hiányozna a rendszeres mozgás, ennyi.

Vera

Online edzés használati utasítás:

"Én Krisztivel próbáltam ki az online Dance&Shout órát, Dániából. Amikor kiköltöztünk, a család és a barátok után a Légy Fitt volt az egyik dolog, ami a legjobban hiányzott Otthonról. Most egy kicsit visszakaptam. 

Kriszti energiája ugyanúgy átjön a képernyőn keresztül is. Itt is nagyon nehéz napokat élünk mostanság a lezárások miatt, de hirtelen azon kaptam magam, hogy csinálom az edzést, és már 10 perce csak mosolygok folyamatosan. Pont ugyanúgy, mint ahogy ez lent a teremben is történt minden csütörtökön. Még sikítoztam is, ahol kellett! 

 Köszönöm ezúton is, hihetetlenül feltölt, biztosan folytatni fogom! Próbáld ki te is, és 1 órára engedd el a világ összes problémáját. "

Dóri

"Én nagyon örülök, hogy létezik nálatok az on line edzés :) Szeretek hozzátok járni, jó hogy velünk vagytok most is :) 

A rendszer használata egyszerű és biztonságos. Én heti 3-szor jártam hozzátok, próbálok hetente ennyi online órán ott lenni, továbbra is. 

A nappalim lett az edzés helyszíne, vettem természetesen rózsaszín szőnyeget és súlyzót is :) 

Bár valóban nagyon sok ingyenes online edzés van, illetve nekem még extrában van ingyenes céges tornánk is, de nekem ennek ellenére fontos hogy támogassalak titeket, hiszen nagyon remélem, hogy záros időn belül visszatérünk, és azt szeretném, hogy akkor ott legyetek :) 

Olyan órákat, edzőket is kipróbáltam, akikhez korábban nem jártam, de persze a kedvencek is megmaradtak :) 

Ha néha elfogy a motiváció, vagy kerülget a lustizás, ilyenkor azonnal jön velem szemben Bea-tól egy motiváló poszt, video vagy bármi, és egyből tudom, hogy hol a helyem! :)"

Erika

"Az online edzés lehetőségének nagyon örülök, a rendszer használata rendkívül egyszerű, főleg a 10 alkalmas online bérlettel. A korábbi rendszeres mozgást az online edzésekkel tudom fenntartani az ismerős és megszokott edzőkkel, akik motívációt és rengeteg bíztatást adnak edzés közben. Ez sokat jelent. 

Leggyakrabban Orsi box edzéseire és H. Timi zsírégető vagy alakformáló óráira szoktam tornázni, de tetszik, hogy újabban rövidebb, 30-40 perces videók is vannak. Így ha csak kevés időm van, vagy fáradt vagyok akkor is találok olyan mozgásformát, amit szívesen végzek. 

Várom az újra nyitást, de addig is igyekszem fitt maradni, amihez minden lehetőség adott."

Zsuzsi

Ti mondtátok, az ONLINE EDZÉSRŐL:

"Az online edzés lehetőségének nagyon örülök, a rendszer használata rendkívül egyszerű, főleg a 10 alkalmas online bérlettel. A korábbi rendszeres mozgást az online edzésekkel tudom fenntartani az ismerős és megszokott edzőkkel, akik motívációt és rengeteg bíztatást adnak edzés közben. Ez sokat jelent..."

"Bár valóban nagyon sok ingyenes online edzés van, illetve nekem még extrában van ingyenes céges tornánk is, de nekem ennek ellenére fontos hogy támogassalak titeket, hiszen nagyon remélem, hogy záros időn belül visszatérünk, és azt szeretném, hogy akkor ott legyetek :) "


"Köszönöm ezúton is, hihetetlenül feltölt, biztosan folytatni fogom! Próbáld ki te is, és 1 órára engedd el a világ összes problémáját. "

"Nekem nagyon sokat segít a motivációm fenntartásában, hogy olyan edzők kísérnek nagyon változatos videókkal, akiket ismerek, így kicsit mindig olyan, mintha újra együtt lennénk."

------------------------ Endrődy Orsi tollából ---------------

 • Te milyen edzést próbáltál ki a videótárból?
 • Alakformálót. És te?
 • Stepet.
 • De hát nincs is step padod!
 • Ezen az edzésen szőnyeget használunk. Én elő is kaptam a fürdőszobaszőnyeget.
 • Na menj már! Ezt most komolyan mondod?
 • igen! Oltári vicces, és egyben kreatív is. Sose gondoltam volna, hogy az otthoni szőnyeget másra is fogom használni.
 • És hogyan néz ki ez a step edzés?
 • Hát bemelegítünk. Aztán elkezdjük a step részt. Először csak az alaplépéseket csináljuk, majd azokat variáljuk, és a végére kialakul a komplett koreográfia. Sose gondoltam volna, hogy el tudok sajátítani egy step órát, de mivel szépen apránként haladunk, így tudom követni az eseményeket.
 • Anyukám, a végén még Baby leszel a Dirty Dancingből!
- Figyi má Orsi, mi a szösz az a tabata?

- 20 másodperc munka, 10 másodperc pihi. Mindez 4 percbe belesűrítve. És a 20 mp munkából + 10 mp pihiből 8 db van. Ez számít egy körnek.

- És miért jó a tabata?

- Mert rövid ideig dolgozunk, viszont intenzíven, így bele tudunk adni anyait-apait abba a 20 mp-be. Az óra többi részében erősítő gyakorlatokat végzünk. Kicsit olyan ez, mintha kombinálnánk az alakformálót és a zsírégetőt.

- Kiknek ajánlod az órát?

- Azoknak, akik szeretik az alakformálót, de a zsírégető intenzitása is közel áll hozzájuk. Azoknak, akik eddig azért kerülgették a zsírégető órát, mert túl sok volt nekik 60 perc tömény zsírégetés. Azoknak, akik imádják feszegetni a határaikat. No és azoknak, akik szívesen kipróbálnának valami újat.

- És csapatjuk majd a Bikicsunájra is?

- Hát ezt azért még át kell gondoljam.

- Jó, jó, bocsi, kicsit elkapott a hév.

- Köszi Orsi a tájékoztatást, teljesen meggyőztél. Számíthatsz rám!

Előzetesek:

Számos teljes óra és rövidebb edzésprogram közül választhatsz:

 • Pilates, Pilates Flow
 • HIIT Zsírégető
 • Alakformáló
 • Has-láb-popsi
 • Gerinctréning, Core tréning
 • Stretching
 • Balett
 • Dance & Shout
 • Zsírégető Box
 • Fit Power
 • ......

Irány a videótár!

Ti írtátok:

"Nekem az online edzések egy kis kapaszkodó a normális világhoz. Bár most személyesen nem tudunk együtt tornázni, nekem segít abban, hogy emlékezzek arra: vissza fogunk majd térni a normál élethez és újra lehet majd járni hozzátok. Addig is ez van, de ennek is nagyon örülök, hogy kidolgoztátok ezt a rendszert és elérhetőek az órák.
Én alapvetően minden nap igyekszem itthon valamit tornázni (zsírégető, pilates, jóga, nyújtás), ebből heti 2-3 alkalommal Légy fittes órára. Titeket, az oktatókat ismerlek, tudom, hogy kinél mire lehet számítani, elégedett is vagyok, ezért tornázom nálatok :)
Szeretem Flóra pilates edzéseit, Timi gerinc, zsírégető és alakformáló tornáit (ezekre járok egyébként is az offline világban), illetve Vivien edzéseit - bár az övéből csak egy van fent :)
Nézegetek jutubos, ingyenes videókat is, köztük is találtam jókat, de persze az mindig lutribb, mert azokat az oktatókat nem ismerem, ill. az órájuk sem feltétlenül válik be nálam. De persze azokat is értékelem, egyáltalán tök nagy kincs, hogy kijárási korlátozások és 2 havi home office után ennyi edzés elérhető a neten. Ha nem mozognék minden nap, be is golyóznék :) Jól is esik munka után (bár érzem magamon, hogy az izzasztóbb edzésekre nehezebb rávennem magam).
Az online rendszer nem bonyolult, az elején kicsit talán nehéz volt benne eligazodni, de hamar megtanultam. Alapvetően a funkcióját jól ellátja.
Az itthoni kis edzőtermem az egy szem szobám közepén van (ami szerencsére elég nagy) :)"

Ági

"Be kell valljam, amikor először jött a bezárás még tavasszal, nagyon szenvedtem. A zumba (Dance&Shout) az életem egyik nagy szerelme, ez az az óra, ahol felszabadultan bulizhatok, miközben jót teszek testemnek-lelkemnek. Ehhez nagyban hozzájárul Kriszti, aki olyan szuper hangulatú órákat csinál, hogy haza se akarok jönni, még folytatnám kifulladásig (nem mintha egy-egy óra után nem akarnék meghalni pozitív értelemben). És ott vannak a csajok, akikkel utána mindig leülünk és jókat beszélgetünk. És ezt egyik percről a másikra megszüntették. 

Oké, gondoltam, hát edzeni azért kell, ezért összeraktam magamnak egy kis házi zumba órát. Sajnos ekkor még nem volt Krisztis tánc óra az online térben. De mivel kicsi a hely szobában nem tudtam olyan lelkesen csinálni, mint a teremben. Hiányzott Kriszti energiája, a kiabálások és a csajokkal az összenevetés, kacsintás. Ezért, ha már így alakult, elkezdtem más edzők óráját is kipróbálni, amit eddig még nem. 

Két dolog motivált mindenképp, az egyik, hogy valamilyen formában tornázzak, a másik pedig, hogy valamilyen módon segíteni tudjam az edzőtermet és az edzőket. Hiszen tudtam, hogy nekik ez az életük, más bevételi forrásuk nem nagyon van, mégis az első körben ingyen csinálták az otthoni videókat, csak hogy mi ne maradjunk edzés nélkül. 

Ezúton is még egyszer ezer köszönet érte, ahogy ezt akkor is kezelték. Ennek köszönhetően megismerkedtem új órákkal, amiket azóta is imádok, mint Bea fit light órája vagy Árpi gerinctornája, amit, ha nincs ez a helyzet, meg sem ismerek, mert pont óraütközés volt az órarendben. 

Úgyhogy én emiatt megtaláltam a rosszban a jót, új órákat ismertem meg és szerettem meg. Ráadásul az első újranyitás után szuper volt velük személyesen is találkozni és kibeszélni az órákat. 

Amiért én jobban preferálom a légy fittes csapatot, még ha fizetni kell is érte, az, hogy szuper órákat csinálnak, figyelnek arra, hogy otthon is, kis helyen is el lehessen eszköz nélkül is végezni. Az, hogy ismerem őket, nekem jobb hangulatot eredményez edzés közben, mert bár egyedül csinálom, egy kicsit így még is olyan, mintha velük együtt tornáznék. Imádom, ahogy bátorítanak edzés közben, hogy vissza beszélhetek következmények nélkül (mikor már épp összeesek, de az edző mondja, hogy de bírod még) :-) Arról meg nem is beszélve, hogy azóta már kedvenc zumba órámból is felkerült az online térbe, így még, ha nem is tudom 100 %-ban itthon csinálni (figyelve az alattam lévő szomszédra), még is egy óra boldogsághormonhoz jutok. Igaz, hogy az energia kevesebb, ha itthon edzek, viszont így többfajta órát csinálok és többször edzem itthon, mint amikor rendes kerékvágásba folyt az életem, mert többet vagyok itthon. 

És ha már több időm van, tegyük hasznossá egy jó kis légy-fittes edzés videóval :-) "

Gabi