OKTATÓINK

  • BEA - B.TIMI - DÓRI - FLÓRA - GITTA - H.TIMI - ILUS - K.ANDI - KRISZTI - MÁRK - ORSI - VIKI - VIKTOR...

'ONLINE EDZŐ'-inket megtaláljátok videótárunkban is!

BEA

Óratípusaim: Fit "light" alakformáló, Fit power alakformáló, Stretching, Gymstick, Body Ball, Bodyrope

"Csernavay Bea vagyok, 2005-ben végeztem a Fitness Akadémián sportedzőként, azóta folyamatosan tartok csoportos órákat. Ezen időszak alatt elvégeztem a Body Ball, Bodyrope, Stretching, Gymstick muscle és Gymstick Personal Trainer képzést. Ezek mellett tartok még zsírégető és lassabb habitusú funkcionális edzést is; két saját szerzeményem a Fit"light" , és a Fit Power alakformáló. Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a sportot és az egészséges életmódot. 

Az óráimat a lendület, vidámság, jó zenék és az egész testre ható komplex gyakorlatok jellemzik."

B. TIMI

Óratípusaim: Pilates, Balett, Stretching, Retro Alakformáló, Kismama torna

FLÓRA

Óratípusaim: Pilates, PilatesFlow, Cardio Pilates, Balett, Stretching, Retro Hits! alakformáló

"Lévay Flóra vagyok, végzettségeim szerint sportszervező (Testnevelési Egyetem Bsc), pilates oktató (Body 'n' Soul Wellness Academy), színházi táncos (Madách Musical Táncművészeti Szakiskola). Hobbi szinten gyerekkorom óta sportoltam, táncoltam, komolyabban (napi szinten) érettségi után kezdtem mozgással foglalkozni; a táncos szakképzés elvégzése után 4 évig a Budapest Táncszínház elit képzésén tanultam (klasszikus balett és moderntánc tréning), majd a Gangaray Artistic Program kortárs táncos képzésére jártam 1 évet, közben Góbi Rita koreográfussal kezdtem dolgozni, akinek Tátikák című darabjában táncolok. A rendszeres tánctréningek mellett jógázom, amin belül az Astanga első sorozatát tanulom, gyakorlom 2020 júniusa óta. Edzőként 2015 óta dolgozom, elsődleges motivációm a mozgás szeretetének átadása és a testtudat fejlesztése. Gyakorlói tapasztalataim alapján, ez az a két motivációs tényező, ami megalapozza a rendszeres mozgást (nekem is azután sikerült tartósan 10 kilót fogynom, miután nem a fogyás volt az alapmotivációm, hanem maga a mozgás, a testtudatom fejlesztése ). Edzői munkámban nagy hangsúlyt fektetek a zeneválasztásra, a zenét "doppingszerként" használom, segítve az adott gyakorlatra való ráhangolódást. Hiszem, hogy ahhoz, hogy valaki hiteles edző/oktató legyen, elengedhetetlen, hogy önmagát is folyamatosan képezze gyakorlóként, megtapasztalva a saját testtudatának fejlődését. Ennek szellemében igyekszem a napi gyakorlásaim (tánctréningek, astanga jóga) által átélt fejlődési folyamat tapasztalatait átadni edzői munkám során."

GITTA

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló, Has-láb-popsi

"Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be a sport az életemben. Akkoriban atletizáltam, majd a főiskolás évek alatt szerettem bele az aerobicra. Egyre többet jártam le a stúdióba, majd munka után ez volt számomra a kikapcsolódás, a feltöltődés, a buli. Elvégeztem a Fitness Akadémián a sportedzői (aerobic) szakot, majd sorra jöttek a továbbképzések, mindet nagyon élveztem, és beépítettem fokozatosan az óraterveimbe. Ezek a következők voltak: preventív gerinctréning, streching, body-ball, Capoeira aerobic, FitFight. Az egyik leghatékonyabb óratípusra, a zsírégető órára legnagyobb örömömre várlak a Légy Fitt! stúdiójába!"

H.TIMI

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló, Has-láb-popsi, Gerinctréning, Fit-ball, TRX, Kismama torna

"A gyerekkorom sport nélkül telt, túlsúlyosan. 14 éves koromtól változott meg minden. Jazz-balettel kezdődött a mozgás iránti rajongásom. 17 évesen felvételiztem a Rock Színház musical stúdiójába, ott a balett is a "szerelmemmé " vált. Aztán belecsöppentem az aerobikba, amiben kiteljesedtem. A Testnevelési Egyetemen fantasztikus tanárok erősítették az aerobic iránti rajongásomat , és a workshopok tovább mélyítették . 

 Nagyon fontos számomra, hogy mindenki boldogan, feltöltődve távozzon az óráimról, a csoportos órán belül ezért az egyénre is nagyon figyelek. 

Pár mondat az órákról: Gerinctrening: "Annyi idős vagy,ahány éves a gerinced" (Pilates). Ülő munka, álló munka, előbb-utóbb érezni fogod a nyakad, derekad. Ne várd meg! Ha már fáj, gyere, javíts rajta! Megdolgoztatjuk a törzs és a medencefenék izmait, óra végén pedig egy jó kis nyújtás, és garantáltan jó érzésékkel távozol majd az óráról. Minden korosztálynak ajánlom! 

Zsírégető: kemény, pörgős, "zsirgyilkos ". A pulzust egész órán a zsírégető zónában tartjuk,de ha picit alá mész, az sem baj. Edzettebbeknek ajánlom, de a kezdők is kipróbálhatják, mindig mutatom a könnyebb változatát az adott gyakorlatnak. "

ILUS

Óratípusaim: Cardio Step, Gerinctréning, Alakformáló, FullBody, Has-láb-popsi, Stretching/Nyújtás

"Életemnek mindig része volt a mozgás, az aerobikra egész korán rátaláltam. Tetszett, hogy a nap bármely szakában többféle óratípus közül lehetett választani. A csoportban végzett mozgás és a jó edző motiválták a résztvevőket, mind a mentális-, mind a fizikai fejlődés hamar látványos eredményhez vezetett. Sporttal kapcsolatos tanulmányaimat ezen sokféleség jegyében végeztem, óráim közül így kedvednek, aktuális fizikai-, és lelki állapotodnak megfelelően tudsz választani.

Ha kezdőként érkezel vagy csak átmozgatnád magad, akkor gyere "Alakformáló light"-ra, ha keményebben dolgoznál, akkor "FullBody-ra", "FullBodyFlow"-ra, "Has-láb-popsi"-ra, ha viszont felpörögnél, buliznál egy kicsit, akkor a koreografált "CardioStep"-en találkozzunk, ha pedig lassabb mozgásokat végeznél, inkább ellazulnál, akkor "Stretching"-en. "Gerinctréning"-en azonban mindenképp, meglátod, törzsed, hátad hálás lesz érte.

Szóval gyere, mozogjunk! A hangulat jó lesz! És figyelni fogok Rád!"

Végzettségek: Aerobik oktató - Fitness Akadémia, Testegyensúly-, preventív gerinctréner - IWI, Stretching - IFAA, Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés - IWI, Személyi edző - ART, Pre- és rehebilitációs tréner alapmodul - AMA, Szenior tréner - Fitness Akadémia

K.ANDI

Óratípusaim: Alakformáló, Pilates, Has-láb-popsi, HIIT

"A madarak a szép röptükkel a létüket tartják fenn a levegőben. Olykor mégis látom és tudom, hogy egyszerűen azért repülnek, mert élvezik. Ilyen állapotaiban a futó ember is hasonlóképpen van. Nem az ügyességét, a rugalmasságát vagy a gyorsaságát élvezi, hanem az út adottságainak és a saját képességinek a hibátlan és folyamatos találkozását." (Nádas Péter: Évkönyv)
Komlósi Andrea vagyok, tíz éve tartok csoportos és egyéni edzéseket. Nem tudtam megállni, hogy ne ezzel az idézettel kezdjem, mert klasszul rávilágít arra, hogy mi a jó a mozgásban, az edzés konkrét műfajától függetlenül: az az érzés, hogy pontosan azt csinálom, amit a képességeim pillanatnyilag lehetővé tesznek és az adott feladat megkíván, az az érzés, hogy otthonosan mozgok a saját testemben és rajta keresztül ismerőssé válik a körülöttem lévő világ. És bár ez az érzés egy kicsit máshogy jelenik meg akkor, amikor kezdő az ember és akkor, amikor haladó, de jó esetben, ha valóban arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk, mindenképpen megjelenik, és
- ami a legjobb - az edzés végén sem tűnik el, hosszabb távon átszínezi az ember hétköznapjait, másképp jár-kel a világban. Edzőként a legnagyobb megelégedéssel az tölt el, amikor látom, hogy valaki rátalált erre a belső örömre és önkéntelenül is mosolyogni kezd óra közben. " 

KRISZTI

Óratípusaim: HIIT Zsírégető, Stretching, ZUMBA / Dance&Shout

"A Légy Fitt Mozgáscentrum és a Salsa Cubanismo Tánciskola alapítójaként az óratartáson és tánctanításon kívül számos teendőm akad a karbantartói, a hr-es, a marketinges, a pénzügyes stb. pozíció együttes betöltésével. De imádom! Még mindig inspirál, feltölt és szellemileg frissen tart, hogy gyermekem, a Légy Fitt, egészségesen cseperedjen, fejlődjön és működjön még nagyon sokáig! 
Sosem akartam edző lenni...
csak imádtam edzeni és tudatosan, jól akartam csinálni, csupán ezért végeztem el az edzői tanfolyamot. Keményen dolgoztam külföldön, hogy hazatérve megnyithassam a Légy Fitt-et. Még ekkor is úgy gondoltam, hogy én csak menedzselem a dolgokat a pult mögött., aztán rájöttem, hogy kénytelen leszek beszállni az óratartásba, különben csődbe megyek. Kitanultam, kipróbáltam, és ment, sőt élveztem! Azóta benne ragadtam, mindig keresem az új dolgokat, az új edzésformákat, igyekszek időközönként mindig valami újat becsempészni az óráimba. Csak olyan edzést tartok, ami a saját testemnek is hasznosnak, hatékonynak bizonyult."

Instagram: krisztifeher83

LAURA

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló

"Mindig is mozgékony gyerek voltam, de sokáig nem találtam meg azt a mozgásformát, amiben igazán örömömet lelhetem. Középiskolai éveim alatt kezdtem el különböző csoportos órákat látogatni, ekkor vált rendszeressé a testmozgás az életemben.

Azóta rájöttem, hogy sport nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ezt a szemléletet szeretném átadni a vendégeimnek is. Jól tudom, hogy felnőttként egyáltalán nem könnyű rendszeresíteni a mozgást az ember életében, de tapasztalatból mondom; egyáltalán nem lehetetlen.

Az óráim mozgásanyagát változatosan, de az egyéni igényeket figyelembe véve, mindenki számára követhetően állítom össze.

A jó hangulat, a jó zenék és a lendületesség pedig garantált."

MÁRK 

Óratípusaim: 

Zsírégető Box, 

Funkcionális köredzés


ORSI

Óratípusaim: Zsírégető box, Alakformáló

"A mozgás már gyerekkorom óta az életem része. Mindig is vonzottak a dinamikus, kihívást jelentő sportágak. Magába a fitness világába felnőttként csöppentem bele. Annyira magával ragadott, hogy elhatároztam, ezzel szeretnék foglalkozni. A Légy Fitt Mozgáscentrumban box valamint zsírégető órákon találkozhatsz velem. Box óráimat ütésekből és rúgásokból építem fel. Pörgős zenére, blokkokban dolgozunk. Az óra során saját testsúlyos, erősítő részre is számítani lehet. Zsírégető óráimat a jó hangulat mellett az egész testet átmozgató, intenzív edzés jellemzi. Fontosnak tartom, hogy a vendégeim mind testileg, mind lelkileg feltöltődve, jó kedvvel, és sikerélménnyel távozzanak az óráimról."

VIKI

Óratípusaim: BodyArt, DeepWork

Sokáig a modern tánc határozta meg az életemet, majd ikergyermekeim megszületése után szerettem bele az aerobikba, és a bodyArt-ba.
Több éve oktatok és az a legjobb érzés, mikor a vendég egy nehéz nap után azt mondja "ez az edzés volt a nap fénypontja".
Kedvencem a dance-aerobic és a bodyart.
A bodyArttal több éve foglalkozom intenzíven. Nemcsak a testtel művelt csodát, de a léleknek is nagyon jót tesz. Bátran merem ajánlani mindenkinek kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül.
Végzettségeim: IWI International Wellness Institute - aerobic edző, BodyArt, DeepWork oktató - BodyArt School Hungary, BGF- Nemzetközi Kommunikáció
BodyART™: Amikor az erő a tudatossággal találkozik
A BodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai. 

VIKTOR

Óratípusaim: Funkcionális köredzés

"Vezesd le a hétköznapi stresszt funkcionális és küzdősport jellegű aerobic edzéseimre! Minden hétfőn és csütörtökön izgalmas gyakorlatokkal várlak titeket! Miért érdemes csatlakoznod, mire számíthatsz az edzésen?

- Ütések és rúgások elsajátítása - Önvédelmi alapok - Törzsizmok fejlesztése - Állóképesség fejlesztése - Intenzív zsírégetés

Közel 10 éve tanulok kevert harcművészetet, emellett 5 éve vezetek funkcionális- és súlyemelő edzéseket. Vega étrendet folytatok, szabadidőmben szívesen hódolok a gasztronómiának , és imádom a zenét."

Tornázz velünk ONLINE is!