OKTATÓINK

  • BEA - B.TIMI - EDINA - FLÓRA - GITTA - H.TIMI - ILUS - K.ANDI - KRISZTI - LAURA - ORSI - OTTÍLIA - RENI - STELLA - VIKTOR ...

'ONLINE EDZŐ'-inket megtaláljátok videótárunkban is!

BEA

Óratípusaim: Fit "light" alakformáló, Fit power alakformáló, Stretching, Gymstick, Body Ball, Bodyrope

"Csernavay Bea vagyok, 2005-ben végeztem a Fitness Akadémián sportedzőként, azóta folyamatosan tartok csoportos órákat. Ezen időszak alatt elvégeztem a Body Ball, Bodyrope, Stretching, Gymstick muscle és Gymstick Personal Trainer képzést. Ezek mellett tartok még zsírégető és lassabb habitusú funkcionális edzést is; két saját szerzeményem a Fit"light" , és a Fit Power alakformáló. Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a sportot és az egészséges életmódot. 

Az óráimat a lendület, vidámság, jó zenék és az egész testre ható komplex gyakorlatok jellemzik."

B. TIMI

Óratípusaim: Pilates, Balett, Stretching, Retro Alakformáló, Kismama torna

EDINA 

Óratípusaim: TRX, Köredzés...

"Prikryl Edina vagyok, az örömteli mozgás szerelmese. Fitness edzőként az edzéseket a test, a lélek és az elme kapcsolatára alapozom. Célom, hogy egy jó hangulatú óra során mindenkiben megerősödjön, hogy minden eszköz megvan bennünk saját teljes, boldog életünk megteremtéséhez.
Csütörtökönként 17.00-tól TRX órán vehetsz részt velem. Amennyiben szeretnéd megérezni:
a saját erőd - azaz, hogy bármire képes vagykoordinációs képességed - azaz, hogy kiválóan eligazodsz az életbenegyensúly érzéked - azaz, hogy remekül ellavírozol, bármi jön veled szembeügyességednagyszerűséged. Gyere el!
A felsoroltakon kívül a TRX kiválóan alkalmas zsírégetésre, formásodásra, tartásjavításra, az állóképesség fokozására, továbbá a vérnyomásra is kedvező hatással van.
A sikerélmény garantált, hiszen minden gyakorlatból mutatok verziót az erőseknek és a nagyon erőseknek egyaránt! ;) A motiváló zene mellett saját magam is igyekszem hozzájárulni, hogy észre se vedd, s máris elrepült egy óra, mialatt rengeteget tettél magadért!
Szeretettel és lelkesedéssel várlak!"

FLÓRA

Óratípusaim: Pilates, PilatesFlow, Jóga, Balett, Stretching

"Végzettségeim: Sportszervező bsc - Testnevelési Egyetem Hatha jóga és flow jóga oktató - Mandala Jógastúdiók Pilates oktató - Body 'n' Soul Wellness Academy Színházi táncos okj - Madách Táncművészeti Szakközépiskola 

Oktatóként fő motivációm a testtudat fejlesztése és a mozgás örömének megosztása. Óráimon a testérzetekre, a helyes légzésre, és a gyakorlatok pontos kivitelezésére helyezem a hangsúlyt, ezzel segítve a sérülésmentes fejlődést. A mozgásban a 'flow' élményt keresem, amihez zenével igyekszem segíteni a ráhangolódást. 

2012 óta foglalkozom napi szinten mozgással (előtte hobbi szinten), gyakorlóként főleg jógázom és táncolok, a testedzés mellett a mozgás terápiás hatása is érdekel. Hiszem, hogy ahhoz, hogy valaki hiteles oktató legyen, elengedhetetlen, hogy magát is folyamatosan tréningezze, így törekszem a napi szintű gyakorlásra, rendszeresen járok órákra, workshopokra. Ennek szellemében igyekszem a saját gyakorlásaim tapasztalatait átadni az óráimon."

GITTA

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló, Has-láb-popsi

"Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be a sport az életemben. Akkoriban atletizáltam, majd a főiskolás évek alatt szerettem bele az aerobicra. Egyre többet jártam le a stúdióba, majd munka után ez volt számomra a kikapcsolódás, a feltöltődés, a buli. Elvégeztem a Fitness Akadémián a sportedzői (aerobic) szakot, majd sorra jöttek a továbbképzések, mindet nagyon élveztem, és beépítettem fokozatosan az óraterveimbe. Ezek a következők voltak: preventív gerinctréning, streching, body-ball, Capoeira aerobic, FitFight. Az egyik leghatékonyabb óratípusra, a zsírégető órára legnagyobb örömömre várlak a Légy Fitt! stúdiójába!"

H.TIMI

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló, Has-láb-popsi, Gerinctréning, Fit-ball, TRX, Kismama torna

"A gyerekkorom sport nélkül telt, túlsúlyosan. 14 éves koromtól változott meg minden. Jazz-balettel kezdődött a mozgás iránti rajongásom. 17 évesen felvételiztem a Rock Színház musical stúdiójába, ott a balett is a "szerelmemmé " vált. Aztán belecsöppentem az aerobikba, amiben kiteljesedtem. A Testnevelési Egyetemen fantasztikus tanárok erősítették az aerobic iránti rajongásomat , és a workshopok tovább mélyítették . 

 Nagyon fontos számomra, hogy mindenki boldogan, feltöltődve távozzon az óráimról, a csoportos órán belül ezért az egyénre is nagyon figyelek. 

Pár mondat az órákról: Gerinctrening: "Annyi idős vagy,ahány éves a gerinced" (Pilates). Ülő munka, álló munka, előbb-utóbb érezni fogod a nyakad, derekad. Ne várd meg! Ha már fáj, gyere, javíts rajta! Megdolgoztatjuk a törzs és a medencefenék izmait, óra végén pedig egy jó kis nyújtás, és garantáltan jó érzésékkel távozol majd az óráról. Minden korosztálynak ajánlom! 

Zsírégető: kemény, pörgős, "zsirgyilkos ". A pulzust egész órán a zsírégető zónában tartjuk,de ha picit alá mész, az sem baj. Edzettebbeknek ajánlom, de a kezdők is kipróbálhatják, mindig mutatom a könnyebb változatát az adott gyakorlatnak. "

ILUS

Óratípusaim: Cardio Step, Gerinctréning, Alakformáló, FullBody, Has-láb-popsi, Stretching/Nyújtás

"Életemnek mindig része volt a mozgás, az aerobikra egész korán rátaláltam. Tetszett, hogy a nap bármely szakában többféle óratípus közül lehetett választani. A csoportban végzett mozgás és a jó edző motiválták a résztvevőket, mind a mentális-, mind a fizikai fejlődés hamar látványos eredményhez vezetett. Sporttal kapcsolatos tanulmányaimat ezen sokféleség jegyében végeztem, óráim közül így kedvednek, aktuális fizikai-, és lelki állapotodnak megfelelően tudsz választani.

Ha kezdőként érkezel vagy csak átmozgatnád magad, akkor gyere "Alakformáló light"-ra, ha keményebben dolgoznál, akkor "FullBody-ra", "FullBodyFlow"-ra, "Has-láb-popsi"-ra, ha viszont felpörögnél, buliznál egy kicsit, akkor a koreografált "CardioStep"-en találkozzunk, ha pedig lassabb mozgásokat végeznél, inkább ellazulnál, akkor "Stretching"-en. "Gerinctréning"-en azonban mindenképp, meglátod, törzsed, hátad hálás lesz érte.

Szóval gyere, mozogjunk! A hangulat jó lesz! És figyelni fogok Rád!"

Végzettségek: Aerobik oktató - Fitness Akadémia, Testegyensúly-, preventív gerinctréner - IWI, Stretching - IFAA, Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés - IWI, Személyi edző - ART, Pre- és rehebilitációs tréner alapmodul - AMA, Szenior tréner - Fitness Akadémia

K.ANDI

Óratípusaim: Alakformáló, Pilates, Has-láb-popsi, HIIT

"A madarak a szép röptükkel a létüket tartják fenn a levegőben. Olykor mégis látom és tudom, hogy egyszerűen azért repülnek, mert élvezik. Ilyen állapotaiban a futó ember is hasonlóképpen van. Nem az ügyességét, a rugalmasságát vagy a gyorsaságát élvezi, hanem az út adottságainak és a saját képességinek a hibátlan és folyamatos találkozását." (Nádas Péter: Évkönyv)
Komlósi Andrea vagyok, tíz éve tartok csoportos és egyéni edzéseket. Nem tudtam megállni, hogy ne ezzel az idézettel kezdjem, mert klasszul rávilágít arra, hogy mi a jó a mozgásban, az edzés konkrét műfajától függetlenül: az az érzés, hogy pontosan azt csinálom, amit a képességeim pillanatnyilag lehetővé tesznek és az adott feladat megkíván, az az érzés, hogy otthonosan mozgok a saját testemben és rajta keresztül ismerőssé válik a körülöttem lévő világ. És bár ez az érzés egy kicsit máshogy jelenik meg akkor, amikor kezdő az ember és akkor, amikor haladó, de jó esetben, ha valóban arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk, mindenképpen megjelenik, és
- ami a legjobb - az edzés végén sem tűnik el, hosszabb távon átszínezi az ember hétköznapjait, másképp jár-kel a világban. Edzőként a legnagyobb megelégedéssel az tölt el, amikor látom, hogy valaki rátalált erre a belső örömre és önkéntelenül is mosolyogni kezd óra közben. " 

KRISZTI

Óratípusaim: HIIT Zsírégető, Stretching, ZUMBA / Dance&Shout

"A Légy Fitt Mozgáscentrum és a Salsa Cubanismo Tánciskola alapítójaként az óratartáson és tánctanításon kívül számos teendőm akad a karbantartói, a hr-es, a marketinges, a pénzügyes stb. pozíció együttes betöltésével. De imádom! Még mindig inspirál, feltölt és szellemileg frissen tart, hogy gyermekem, a Légy Fitt, egészségesen cseperedjen, fejlődjön és működjön még nagyon sokáig! 
Sosem akartam edző lenni...
csak imádtam edzeni és tudatosan, jól akartam csinálni, csupán ezért végeztem el az edzői tanfolyamot. Keményen dolgoztam külföldön, hogy hazatérve megnyithassam a Légy Fitt-et. Még ekkor is úgy gondoltam, hogy én csak menedzselem a dolgokat a pult mögött., aztán rájöttem, hogy kénytelen leszek beszállni az óratartásba, különben csődbe megyek. Kitanultam, kipróbáltam, és ment, sőt élveztem! Azóta benne ragadtam, mindig keresem az új dolgokat, az új edzésformákat, igyekszek időközönként mindig valami újat becsempészni az óráimba. Csak olyan edzést tartok, ami a saját testemnek is hasznosnak, hatékonynak bizonyult."

Instagram: krisztifeher83

LAURA

Óratípusaim: Zsírégető, Alakformáló

"Mindig is mozgékony gyerek voltam, de sokáig nem találtam meg azt a mozgásformát, amiben igazán örömömet lelhetem. Középiskolai éveim alatt kezdtem el különböző csoportos órákat látogatni, ekkor vált rendszeressé a testmozgás az életemben.

Azóta rájöttem, hogy sport nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ezt a szemléletet szeretném átadni a vendégeimnek is. Jól tudom, hogy felnőttként egyáltalán nem könnyű rendszeresíteni a mozgást az ember életében, de tapasztalatból mondom; egyáltalán nem lehetetlen.

Az óráim mozgásanyagát változatosan, de az egyéni igényeket figyelembe véve, mindenki számára követhetően állítom össze.

A jó hangulat, a jó zenék és a lendületesség pedig garantált."

ORSI

Óratípusaim: Zsírégető box, Alakformáló

"A mozgás már gyerekkorom óta az életem része. Mindig is vonzottak a dinamikus, kihívást jelentő sportágak. Magába a fitness világába felnőttként csöppentem bele. Annyira magával ragadott, hogy elhatároztam, ezzel szeretnék foglalkozni. A Légy Fitt Mozgáscentrumban box valamint zsírégető órákon találkozhatsz velem. Box óráimat ütésekből és rúgásokból építem fel. Pörgős zenére, blokkokban dolgozunk. Az óra során saját testsúlyos, erősítő részre is számítani lehet. Zsírégető óráimat a jó hangulat mellett az egész testet átmozgató, intenzív edzés jellemzi. Fontosnak tartom, hogy a vendégeim mind testileg, mind lelkileg feltöltődve, jó kedvvel, és sikerélménnyel távozzanak az óráimról."

OTTÍLIA

ÓRATÍPUSAIM: Alakformáló, köredzés, Tabata, gerinctréning, step

"2010-ben végeztem el a TF-en az OKJ-s aerobik oktatóit. Aerobikkal 1997. óta foglalkozom. Különböző órákat tartok, mint step (kondi, zsírégető, koreografált), alakformáló, gerinctréning. Azóta is szinte minden óratípust kipróbáltam, illetve továbbra is képezem magam, jóga oktatóként. Azelőtt karatéztam, a küzdősportok két műfajában is jártas vagyok, mint a Shotokan illetve Ju Jitsu.

Az aerobik óráimon való részvétel kortól, nemtől és edzettségtől független, tehát bárkit szívesen várok, aki a közérzetén javítani szeretne, ez magában foglalja a fizikai erőnlét, kondició, koordináció javítását vagy kordában tartását. Alakformáló óráimat 8-10 perces bemelegítéssel kezdem, amit egy követhető dinamikusabb rész követ, ezután erősítés következik, végül pedig 6-8 perces nyújtással, lazítással zárjuk az órát. Egy órán belül próbálok minden izomcsoportot megmozgatni különböző eszközök segítségével mint: súlyzó, laszti (kis,nagy labda), step pad, matrac, gumikötél vagy csak saját testsúlyos kondi, intervall edzés formájában. A gyakorlatok változatosak, amelyek hozzásegítenek a kívánt cél elérésében, legyen az súlyleadás vagy tónusosabb izomzat. Mozgással , főleg zenére javul stressztűrőképességünk és az immunrendszerünk is erősödik szerintem (és ezt tapasztalatból mondom), na meg a vendégeim is ezt vallják és remélem hamarosan te is közéjük fogsz tartozni.

Mottóm: Érezd jól magad a bőrödben! Éld át a kellemes kimerültséget!"

RENI

ÓRATÍPUSAIM: KÖREDZÉS

"Lukács Reni vagyok, csoportos edzői és dietetikusi végzettséggel rendelkezem, így az egészségmegőrzés szerves részét képezi az életemnek. 

Ez viszont nem volt mindig így, hiszen a sport csupán néhány évvel ezelőtt lett számomra is szerelem. Amikor a saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy tényleg sosem késő belevágni, rájöttem, hogy ezt másoknak is nagyon szeretném átadni. Így a legfőbb célom az, hogy mind az egészséges életmód kialakításában, mind pedig annak megtartásában utat mutassak, és ehhez megfelelő motivációt nyújtsak. 

Mindezt minden alkalommal vidám, pörgős órákkal igyekszem megteremteni, és lelkesen várom a hozzám érkező vendégeket!"

STELLA

Óratípusaim: TRX, Köredzés...

"Sánta Stella vagyok csoportos fitness instruktor és TRX oktató. Már egészen kicsi korom óta szerepet játszott a sport és a tánc az életemben, hiszen 5 éves koromban megismerkedtem az Akrobatikus rock and roll világával, amit aztán 15 éven keresztül versenyszerűen, világversenyekre is kijutva folytattam.

A fitnesszel mint sporttal körülbelül 5 éve találkoztam, elsőként konditermi edzés keretein belül, ami azóta is meghatározó része az életemnek. Korábban megfordultam több csoportos órán is, majd a pandémiás időszak alatt otthoni edzésre kényszerültem, és ekkor döntöttem el, hogy fitness oktató szeretnék lenni.

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, így a BGE turizmus-vendéglátás szakán szereztem közgazdász diplomát, és az utóbbi években többek közt az USA-ban is lehetőségem adódott szerencsét próbálni. Jelenleg is szállodában dolgozok, és hobbi szinten táncolok, e mellett pedig feltöltődést ad, ha edzést tarthatok. Magamat pörgős személyiségnek mondanám, óráimat szeretem kreatívan, jó hangulatban tartani, vendégeimet pedig kicsit kibillenteni a komfortzónájukból, hogy garantált legyen a fejlődés. 

Célom, hogy a sportolás ne kényszerű tevékenység legyen, hanem az edzések kikapcsolódást, önbizalmat adjanak a résztvevők számára.

Óráimon számíthatsz:

-változatos saját testsúlyos és eszközös gyakorlatokra

-core izomfejlesztésre, az ülő életmód káros hatásainak ellensúlyozásáért

-pörgős, bulis zenére

-es természetesen végtelen motivációra felőlem 

Szeretettel várlak! "

VIKTOR

Óratípusaim: Funkcionális köredzés

"Vezesd le a hétköznapi stresszt funkcionális és küzdősport jellegű aerobic edzéseimre! Minden hétfőn és csütörtökön izgalmas gyakorlatokkal várlak titeket! Miért érdemes csatlakoznod, mire számíthatsz az edzésen?

- Ütések és rúgások elsajátítása - Önvédelmi alapok - Törzsizmok fejlesztése - Állóképesség fejlesztése - Intenzív zsírégetés

Közel 10 éve tanulok kevert harcművészetet, emellett 5 éve vezetek funkcionális- és súlyemelő edzéseket. Vega étrendet folytatok, szabadidőmben szívesen hódolok a gasztronómiának , és imádom a zenét."

Tornázz velünk ONLINE is!