Majomkenyér

mindenmentesen...

Majomkenyér vitaminos töltött keksz

Gluténmentes Tejtermék felhasználása nélkül készül Élelmi rostban gazdag Szójamentes Pálmaolaj-mentes Egy doboz (75g) nyerskakaós keksz fedezi egy felnőtt napi D-vitamin  szükségletét.  Egy doboz (75g) kurkumás keksz fedezi egy felnőtt napi szelén  szükségletét. Egy doboz (75g) propoliszos keksz fedezi egy felnőtt napi B-vitamin  szükségletét.

940 Ft

Majomkenyér az egészséges Protein szelet 35gr

2 féle ízben kapható: málnás-narancsos, epres-citromos - vegán - 20% proteintartalommal - gluténmentes - hozzáadott cukrot nem tartalmaz - élelmi rostforrás - 0% mesterséges tartósítószer és színezék - szójamentes - pálmaolajmentes - csokiba mártott

340 Ft

Majomkenyér mentes keksz 50gr

Számos ízesítésben kapható. Glutén-, laktóz-, szójamentes termékek Egyes termékek cukormentesek is. Olvassátok el figyelmesen az egyes ízek összetevőinek listáját a képgalériában: www.legyfitt.hu/majomkenyer

560 Ft

  "Nem ehetünk meg mindent, csináltunk hát olyat, amit (szinte) mindenki megehet.
  2012-ben egy diétával és az akkoriban felismert ételérzékenységekkel kezdődött, aztán egy bloggal folytatódott.
  A blogon publikált jogász, dietetikus, szakács, orvos, életmódváltó, gasztroblogger és persze mi. Receptek, tanácsok, mintaétrendek, felmérések, sajtóanyagok, országos jótékonysági rendezvény - mindez akkor még hobbiként, azzal a céllal, hogy másoknak könnyebbé tegyük a váltást, kapaszkodót, információt adjunk, megosztva velük az általunk is bejárt út tapasztalatait.
  Újságírókként jól tudtuk, életmentő tud lenni, ha tudatosul az emberben, nincs egyedül, hogy van, akihez fordulhat, és milyen sokat segít, ha valaki megmutatja, merre az előre.
  2013-ban alapítottuk a céget, és 2014-től már saját márkával léptünk a piacra. Nagy ugrás volt ez az élelmiszeripari ismeretlenbe két újságírónak és egy mérnöknek. De olyan társakat és szakembereket találtunk ehhez az úthoz, akikkel együtt kiderült, hogy meg lehet ezt is csinálni - nem is akárhogy.
  A névválasztásnál egy biztos volt - legyen olyan a márkanév, mint mi: szórakoztató, játékos, belevaló, iránymutató, bátor. Így jött a Majomkenyér. Ez volt a cél, akkor is, amikor a termék mai dizánját kialakítottuk a grafikusunkkal - és ez a dizájn lett az, amire az Élelmiszer szaklap főszerkesztője, azt mondta: "Baromi finomak a termékeitek, a dobozaitok pedig olyanok, mint egy lemezborító. Ez egyszerre bátor és nagyon vagány". Az egyik diszkonlánc beszerzője pedig nemes egyszerűséggelcsak annyit mondott, amikor megismerte a termékeket: "Ez cool".

  2018-ban megnyertük a Mentes díj 2018 Több mindentől mentes desszert kategóriáját a Törökmogyorós kekszünkkel. Hosszú út vezetett idáig az éjszakai csomagolásokon, lázas kiszállításokon, utolsó pillanatban bekrepált sütőkön át, Hvg és Forbes interjúkon keresztül egészen odáig, hogy olyan leveleket kapjunk: "ez az egyetlen édesség, amit a kislányom meg tud enni anélkül, hogy rosszul lenne, köszönöm nektek, hogy vagytok".
  A lényeg pedig most jön: kézműves kekszeket (9 ízben), bonbonokat (4 ízben) és proteinszeleteket (2 ízben) készítünk gluténsteril üzemeinkben, tejtermékek felhasználása nélkül. Nem használunk sem szóját, sem pálmaolajot, sem finomított cukrot. A termékeink doboza 100%-ban újrahasznosított papírból készül. Vannak vegán és olajosmagtól mentes termékeink, és hozzáadott cukor nélkül készülő édességek is. Mindehhez nem használunk mesterséges tartósítószert és színezéket.
  A családunk, a gyerekeink, a barátaink - vagyis mi is ezt esszük. És örömmel osztjuk meg veletek, mert azért kezdtük el a Majomkenyeret, hogy olyan édességeket készítsünk, amit biztonsággal ehetünk, ehettek, és amit bárhova magatokkal vihettek a játszótértől a világ végéig."

  Összetevő lista

  Olvasd el figyelmesen az összetevők listáját!