HÍREK

Aktualitások, újdonságok

FIGYELEM!

HÉTFŐN (10.17.) csak 14:00-kor NYITUNK! 

KÍSÉRLETI SZOMBATI NYITVATARTÁS!

Jelentkezz be hozzánk szombatra is! 10.09-től

Órák már az órarendben és Optime-ban is!

Kivételes programajánló:

Újra hajnali köredzések MÁRKKAL!

Hétfő és szerda reggel 6:30-tól!

Ébredj Flórával!

Hétfő és szerda reggel a következő órákkal vár:

Köredzés Viktorral

Már esténként is!

A vírushelyzettel kapcsolatos jelenlegi kommunikáció szerint nem lesznek újra lezárások. Ha esetleg a 4. hullám gondolata tántorít el az újrakezdéstől és bérletvásárlástól, ne aggódj, semmilyen vesztenivalód nincs, azon kívül, hogy újra jól érezd magad a bőrödben. Ha bármiféle korlátozás miatt nem tudnád lejárni a befizetett bérleted, természetesen - ahogy eddig sem - most sem fog elveszni.

Várunk titeket!

Várunk megújult webshopunkba:

Szellőztető rendszerünk HEPA és pollen-szűrővel is felszerelt, amely a termekben folyamatosan baktérium, vírus és pollenmentes friss levegőt biztosít.

SZÉP kártya

Az átmeneti kormányrendelkezés értelmében 2021. év végéig mind a 3 zsebet tudjátok használni nálunk.

A legfrissebb híreket, információkat facebook-oldalunkon osztjuk meg:


Facebook oldal

Lájkold be oldalunkat!

Facebook csoport

Csatlakozz csoportunkhoz!

HÍRLEVÉL feliratkozás

Ne aggódj, nem tömjük tele a postaládád! Havi max. 4 db levelet küldünk.

A feliratkozás gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat levelezőlistánkban tároljuk. Harmadik félnek azokat nem adjuk ki. Leveleink alján található leiratkozás gombra kattintva hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leiratkozhatsz.

Légy egy szuper közösség tagja! Légy VIP KlubTag, légy fitt!

VIP KlubTagjaink számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek nálunk:

  • minden bérletünket 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg
  • minden szolgáltatásunkat 15% kedvezménnyel vehetik igénybe
  • láncbérlet opció
  • időszakos akciók keretein belül termék-kedvezmények
  • stb....

Aktuális VIP akciónk az állandó kedvezmények mellett:

Az elmúlt időszak hatásai miatt mi is kénytelenek voltunk korrigálni árainkat, hogy továbbra is a megszokott színvonalú szolgáltatásokat tudjuk nyújtani Nektek még sokáig.  

2021. május 10-től új bérletekkel és VIP KlubTag programmal várunk titeket:

2020.07.06-tól egyedülálló ONLINE videótárunkból bárhol. bármikor végezhető edzések közül válogathatsz. 

Miért fontos a fehérjefogyasztás?

"Igen, mindenkinek szükséges (lenne), aki fizikai tevékenységet végez. Nem, nem leszel egyszercsak 'Gyúros Györgyi'. Azokat a számodra "nőietlenül izmos" combokat és bicepszeket nagyon kell akarni, csak úgy észrevétlenül nem fognak megjelenni rajtad, mert megiszol egy fehérjeshake-t edzés után. Viszont ha nem ügyelsz a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre, akkor az edzéssel nemhogy nem fognak fejlődni az izmaid, sőt pont az ellenkezőjét fogod tapasztalni. Hogy miért?

Minden a megszokottnál intenzívebb izommunka az izomrostok roncsolódásával (mikroszakadásokkal) jár. Az izom attól lesz erősebb, ellenállóbb, edzettebb, hogy ezeket a sérült részeket újjáépíti erősebb, ellenállóbb izomsejtekkel, amiket - na miből? - fehérjéből tud megtenni. (protein/fehérje = az izmok építőköve) Ha nem biztosítasz elég építőkövet ehhez a folyamathoz, akkor ezek a sejtek le-, és nem újjáépülnek.
Az edzés hatására keletkezett többlet fehérje-szükségletet a legegyszerűbben a könnyen és gyorsan felszívódó tejsavóból tudod fedezni. Tedd ezt meg az edzésed utáni 15 percben pl. egy Alanesse shake elfogyasztásával, hogy izmaid ne szenvedjenek hiányt semmiben! És persze hagyd őket pihenni is, mert az a másik szükséges tényező :-)" Kriszti

Aktuális ÓRAREND

Számíthatunk egymásra!

Támogatjuk a hozzánk hasonló magyar kisvállalkozásokat, így többféle, hazai kis  cég által forgalmazott terméket találtok polcainkon és webáruházunkban (pl. Kátai kozmetikai termékek, Alanesse fehérjepor, Majomkenyér kekszek... de a 2skin ruházati márkát is egy fiatal lengyel testvérpár alapította és üzemelteti).

Együtt könnyebb!!

Új, hazai termékek a Légy Fitt-ben:

Majomkenyér

"Kézműves kekszeket, bonbonokat és energiaszeleteket készítünk gluténsteril üzemeinkben, tejtermékek felhasználása nélkül. Nem használunk sem szóját, sem pálmaolajot, sem finomított cukrot. A termékeink doboza 100%-ban újrahasznosított papírból készül. Vannak vegán és olajosmagtól mentes termékeink, és hozzáadott cukor nélkül készülő édességek is. Mindehhez nem használunk mesterséges tartósítószert és színezéket."

Termékeiket megtaláljátok a Légy Fitt polcain és webshop-unkban is!

Saját fákról, bokrokról szedett gyümölcsből, házilag készült 100% gyümölcstartalmú minimális cukor vagy xilit hozzáadásával készült dzsemek és szörpök évről évre bővülő ízváltozatokban.

A nem agyonfőzött lekvárok gyümölcsdarabokkal a friss gyümölcs érzetét kelti.

Édesítőszeres változatban is fitteknek, cukorbetegeknek!

Kedvenc edzőruháink: