HÍREK
Aktualitások, újdonságok

Szellőztető rendszerünk HEPA és pollen-szűrővel is felszerelt, amely a termekben folyamatosan baktérium, vírus és pollenmentes friss levegőt biztosít.

2020. szeptember 07-től teljes nyitvatartással és bővített órarenddel várunk titeket!

A legfrissebb híreket, információkat facebook-oldalunkon osztjuk meg:


Facebook oldal

Lájkold be oldalunkat!

Facebook csoport

Csatlakozz csoportunkhoz!

2020. október 23-tól nyugdíjas, diák ill. anya-lánya bérleteink ára változtak.

06.08-tól érvényes korlátozások:
- korlátozott nyitvatartás
- csökkentett létszámok a csoportos órákon és a kondiban
- létesítményünk egész területén betartandó a kellő távolság egymástól (1,5m)
- minden eszközt használat után (matrac, súlyzó, kondigép...) le kell fertőtleníteni magunk után
- törülköző használata kötelező (matracon, kondigép használatakor)- edzés alatt nem kötelező a maszk használata
- a zuhanyzó használatát lehetőség szerint mellőzd
- ha bármilyen tünetet észlelsz magadon, kérlek, ne látogass minket!

2020.07.06-tól egyedülálló ONLINE videótárunkból válogathatsz. Kedvenc edzéseidet bárhol, bármikor megcsinálhatod:

Miért fontos a fehérjefogyasztás?

"Igen, mindenkinek szükséges (lenne), aki fizikai tevékenységet végez. Nem, nem leszel egyszercsak 'Gyúros Györgyi'. Azokat a számodra "nőietlenül izmos" combokat és bicepszeket nagyon kell akarni, csak úgy észrevétlenül nem fognak megjelenni rajtad, mert megiszol egy fehérjeshake-t edzés után. Viszont ha nem ügyelsz a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre, akkor az edzéssel nemhogy nem fognak fejlődni az izmaid, sőt pont az ellenkezőjét fogod tapasztalni. Hogy miért?

Minden a megszokottnál intenzívebb izommunka az izomrostok roncsolódásával (mikroszakadásokkal) jár. Az izom attól lesz erősebb, ellenállóbb, edzettebb, hogy ezeket a sérült részeket újjáépíti erősebb, ellenállóbb izomsejtekkel, amiket - na miből? - fehérjéből tud megtenni. (protein/fehérje = az izmok építőköve) Ha nem biztosítasz elég építőkövet ehhez a folyamathoz, akkor ezek a sejtek le-, és nem újjáépülnek.
Az edzés hatására keletkezett többlet fehérje-szükségletet a legegyszerűbben a könnyen és gyorsan felszívódó tejsavóból tudod fedezni. Tedd ezt meg az edzésed utáni 15 percben pl. egy Alanesse shake elfogyasztásával, hogy izmaid ne szenvedjenek hiányt semmiben! És persze hagyd őket pihenni is, mert az a másik szükséges tényező :-)" Kriszti

Aktuális ÓRAREND

Aktuális nyitvatartás:


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Számíthatunk egymásra!

Támogatjuk a hozzánk hasonló magyar kisvállalkozásokat, így többféle, hazai kis  cég által forgalmazott terméket találtok polcainkon és webáruházunkban (pl. Kátai kozmetikai termékek, Alanesse fehérjepor, Majomkenyér kekszek... de a 2skin ruházati márkát is egy fiatal lengyel testvérpár alapította és üzemelteti).

Együtt könnyebb!!

Új, hazai termékek a Légy Fitt-ben:

Majomkenyér

"Kézműves kekszeket, bonbonokat és energiaszeleteket készítünk gluténsteril üzemeinkben, tejtermékek felhasználása nélkül. Nem használunk sem szóját, sem pálmaolajot, sem finomított cukrot. A termékeink doboza 100%-ban újrahasznosított papírból készül. Vannak vegán és olajosmagtól mentes termékeink, és hozzáadott cukor nélkül készülő édességek is. Mindehhez nem használunk mesterséges tartósítószert és színezéket."

Termékeiket megtaláljátok a Légy Fitt polcain és webshop-unkban is!

Házi dzsemek & szörpök

Saját fákról, bokrokról szedett gyümölcsből, házilag készült 100% gyümölcstartalmú minimális cukor vagy xilit hozzáadásával készült dzsemek és szörpök évről évre bővülő ízváltozatokban.

A nem agyonfőzött lekvárok gyümölcsdarabokkal a friss gyümölcs érzetét kelti.

Édesítőszeres változatban is fitteknek, cukorbetegeknek!

Új 2020 tavasz/nyári 2skin kollekció megérkezett!

Termékek