HÍREK

Aktualitások, újdonságok

KÖZLEMÉNY

"Kedves Fitt-esek! 

Eljött az a pillanat, amire azóta a bizonyos történelmi momentum óta, hogy egy COVID nevezetű jelenség megváltoztatta az életünket, valamennyien számítotok:

2 év haláltusa után a Légy Fitt jelenlegi formájában nem tud tovább működni,

2022.05.31-el BEZÁRUNK 

Fájó kimondani, hogy vége, de úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, talán a racionalitás és az épeszűség határait is átlépve, hogy fenntartsam ezt a helyet, ami immár 12 éve a második otthonom. Ti is észleltétek a létszámokat az órákon, óraszámot az órarendben. Sajnos egyszerűen megváltozott a trend, a környezet, a hozzáállás, vagy ki tudja... Nincs már akkora igény ránk, mint azelőtt.

Nektek köszönjük, hogy kitartottatok mellettünk és értékelitek a munkánkat!

Sajnos a nyári deficites uborkaszezont már nem tudnám miből finanszírozni, a Covid óta nem sikerült nyereséget termelnem, óriási felelőtlenség lenne tovább folytatnom.

Remélem, megértéssel fogadjátok a döntésemet, higgyétek el, a végletekig kitartottam, talán még utána is kettővel.

Kérlek, mérlegeljétek a zárási dátum tudatában, hogy milyen bérletet vásároltok, mert a megmaradt alkalmakat nem tudjuk jóváírni.

Éves és 90 napos bérleteseket kompenzálni fogjuk, amennyiben erre igényt tartanak.

Mostantól váltható 5 alkalmas bérlet is, ill. 05.13-tól minden 30 napos korlátlan bérletünk -50% kedvezménnyel vásárolható meg.

Néhány edzővel egy ideig továbbra is fogunk órákat tartani a Légy Fitt termeiben, de ezekre a meglévő bérleteket már nem tudjátok felhasználni.ZUMBA biztos, hogy továbbra is lesz, a többiek terveiről is hamarosan értesülhettek ezen a platformon.

Hálásak lennénk, ha a Légy Fitt-es kártyátokat megtartanátok emlékbe, ezzel megköszönve és emlékezve a nálunk töltött vidám és izzasztó pillanatokra.

Használjátok ki az utolsó heteket 05.31-ig, tornázzatok nálunk minél többet!"

Kriszti

KÖZLEMÉNY

2022.05.31-el BEZÁRUNK 


Kérlek, mérlegeljétek a zárási dátum tudatában, hogy milyen bérletet vásároltok, mert a megmaradt alkalmakat nem tudjuk jóváírni.

Éves és 90 napos bérleteseket kompenzálni fogjuk, amennyiben erre igényt tartanak.

Mostantól váltható 5 alkalmas bérlet is, ill. 05.13-tól minden 30 napos korlátlan bérletünk -50% kedvezménnyel vásárolható meg.

VIP akció!

2022.04.23 - 05.03-ig vagy a készlet erejéig!

Minden MAJOMKENYÉR kekszből 10% kedvezmény!


Cleanne környezetkímélő tisztítószerek

VIP akció -10% a már akciós árakból 05.09 -  15 -ig ill. a készlet erejéig!

A CLEANNE tisztítószerek természetes hatóanyagú szuperkoncentrátuma biztosítja, hogy azoknak, akik az egészséges, tudatos életmódot választják, ne kelljen kompromisszumot kötniük, sem otthon, sem az életük más területén.

Használd FITTVIP10 kuponkódot a webshop-ban!

Háztartási tisztítószerek, mosás-öblítés, baba-mama tisztítószerek, kisállattartáshoz kapcsolódó tisztítószerek, járműtisztítás (bicikli, babakocsi), irodai tisztítószerek, szemüveg-, monitortisztító...stb.

Hajnali órák H.TIMIVEL!

Hétfő, szerda és péntek reggel is!

Ébredj Flórával!

Hétfő és szerda reggel a következő órákkal vár:

A vírushelyzettel kapcsolatos jelenlegi kommunikáció szerint nem lesznek újra lezárások. Ha esetleg a 4. hullám gondolata tántorít el az újrakezdéstől és bérletvásárlástól, ne aggódj, semmilyen vesztenivalód nincs, azon kívül, hogy újra jól érezd magad a bőrödben. Ha bármiféle korlátozás miatt nem tudnád lejárni a befizetett bérleted, természetesen - ahogy eddig sem - most sem fog elveszni.

Várunk titeket!

Töretlenül az egyik legnépszerűbb óránk a Dance&Shout / ZUMBA óra Krisztivel 

Várunk megújult webshopunkba:

Szellőztető rendszerünk HEPA és pollen-szűrővel is felszerelt, amely a termekben folyamatosan baktérium, vírus és pollenmentes friss levegőt biztosít.

SZÉP kártya

Az átmeneti kormányrendelkezés értelmében 2021. év végéig mind a 3 zsebet tudjátok használni nálunk.

A legfrissebb híreket, információkat facebook-oldalunkon osztjuk meg:


Facebook oldal

Lájkold be oldalunkat!

Facebook csoport

Csatlakozz csoportunkhoz!

HÍRLEVÉL feliratkozás

Ne aggódj, nem tömjük tele a postaládád! Havi max. 4 db levelet küldünk.

A feliratkozás gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat levelezőlistánkban tároljuk. Harmadik félnek azokat nem adjuk ki. Leveleink alján található leiratkozás gombra kattintva hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leiratkozhatsz.

Légy egy szuper közösség tagja! Légy VIP KlubTag, légy fitt!

VIP KlubTagjaink számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek nálunk:

  • minden bérletünket 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg
  • minden szolgáltatásunkat 15% kedvezménnyel vehetik igénybe
  • láncbérlet opció
  • időszakos akciók keretein belül termék-kedvezmények
  • stb....

Az elmúlt időszak hatásai miatt mi is kénytelenek voltunk korrigálni árainkat, hogy továbbra is a megszokott színvonalú szolgáltatásokat tudjuk nyújtani Nektek még sokáig.  

2022. január 10-től új bérletekkel és VIP KlubTag programmal várunk titeket:

2020.07.06-tól egyedülálló ONLINE videótárunkból bárhol. bármikor végezhető edzések közül válogathatsz. 

Miért fontos a fehérjefogyasztás?

"Igen, mindenkinek szükséges (lenne), aki fizikai tevékenységet végez. Nem, nem leszel egyszercsak 'Gyúros Györgyi'. Azokat a számodra "nőietlenül izmos" combokat és bicepszeket nagyon kell akarni, csak úgy észrevétlenül nem fognak megjelenni rajtad, mert megiszol egy fehérjeshake-t edzés után. Viszont ha nem ügyelsz a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre, akkor az edzéssel nemhogy nem fognak fejlődni az izmaid, sőt pont az ellenkezőjét fogod tapasztalni. Hogy miért?

Minden a megszokottnál intenzívebb izommunka az izomrostok roncsolódásával (mikroszakadásokkal) jár. Az izom attól lesz erősebb, ellenállóbb, edzettebb, hogy ezeket a sérült részeket újjáépíti erősebb, ellenállóbb izomsejtekkel, amiket - na miből? - fehérjéből tud megtenni. (protein/fehérje = az izmok építőköve) Ha nem biztosítasz elég építőkövet ehhez a folyamathoz, akkor ezek a sejtek le-, és nem újjáépülnek.
Az edzés hatására keletkezett többlet fehérje-szükségletet a legegyszerűbben a könnyen és gyorsan felszívódó tejsavóból tudod fedezni. Tedd ezt meg az edzésed utáni 15 percben pl. egy Alanesse shake elfogyasztásával, hogy izmaid ne szenvedjenek hiányt semmiben! És persze hagyd őket pihenni is, mert az a másik szükséges tényező :-)" Kriszti

Aktuális ÓRAREND

Számíthatunk egymásra!

Támogatjuk a hozzánk hasonló magyar kisvállalkozásokat, így többféle, hazai kis  cég által forgalmazott terméket találtok polcainkon és webáruházunkban (pl. Kátai kozmetikai termékek, Alanesse fehérjepor, Majomkenyér kekszek... de a 2skin ruházati márkát is egy fiatal lengyel testvérpár alapította és üzemelteti).

Együtt könnyebb!!

Új, hazai termékek a Légy Fitt-ben:

Majomkenyér

"Kézműves kekszeket, bonbonokat és energiaszeleteket készítünk gluténsteril üzemeinkben, tejtermékek felhasználása nélkül. Nem használunk sem szóját, sem pálmaolajot, sem finomított cukrot. A termékeink doboza 100%-ban újrahasznosított papírból készül. Vannak vegán és olajosmagtól mentes termékeink, és hozzáadott cukor nélkül készülő édességek is. Mindehhez nem használunk mesterséges tartósítószert és színezéket."

Termékeiket megtaláljátok a Légy Fitt polcain és webshop-unkban is!

Saját fákról, bokrokról szedett gyümölcsből, házilag készült 100% gyümölcstartalmú minimális cukor vagy xilit hozzáadásával készült dzsemek és szörpök évről évre bővülő ízváltozatokban.

A nem agyonfőzött lekvárok gyümölcsdarabokkal a friss gyümölcs érzetét kelti.

Édesítőszeres változatban is fitteknek, cukorbetegeknek!

Kedvenc edzőruháink: