CSOPORTOS ÓRÁK

Budapest legnagyobb csoportos óra választéka!

Egyedülálló választékkal rendelkezünk csoportos órák terén, ami a fő specialitásunk: 

heti több, mint 80! ÓRA - 20 féle ÓRATÍPUS - 23 OKTATÓ

Azt valljuk, hogy senki nincs "beoltva" mozgás ellen, csak esetleg még nem találta meg a kedvére való mozgásformát. Mi ebben próbálunk segíteni széles óra-választékunkkal és jobbnál-jobb oktatóinkkal.3 termünkben párhuzamosan futnak a legkülönfélébb óratípusok:

Zsírégető, Pilates, ZUMBA, Jóga, Gerinctorna, Balett, BodyArt, Box, Nyújtás, Step, Fitball ...

eszközös órák: 
TRX & BodyRope & Gymstick (eszközhasználati díj: 200 Ft/alk)

speciális célcsoportoknak szóló órák 
pl.: kismama torna

TIPP:

Órarendünkben külön színnel jelöljük a 'pörgős', 'ugrálós', illetve a 'nyugisabb', meditatívabb, kevésbé edzett, idősebb korosztálynak is ajánlott órákat, ezzel is segítve az eligazodást az óratípusok között. Nagyon fontos, hogy edzettségi szintednek, habitusodnak megfelelő óratípust válassz, főképp az első alkalommal, hogy legyen sikerélményed, élvezd az órát és ne menjen el a kedved az egésztől. Ezen kívül ugyanazt az óratípust érdemes több oktatónál is kipróbálnod, mert ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk és annyiféleképpen tarthatjuk ugyanazt az órát. A későbbiekben pedig bátran kísérletezz, ne félj az ismeretlentől! 

ÓRATÍPUSOK

BEJELENTKEZÉS

HÍRLEVÉL feliratkozás

Ne aggódj, nem tömjük tele a postaládád! Havi max. 4 db levelet küldünk.

A feliratkozás gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat levelezőlistánkban tároljuk. Harmadik félnek azokat nem adjuk ki. Leveleink alján található leiratkozás gombra kattintva hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leiratkozhatsz.