Blog

Egészséges életmóddal kapcsolatos bejegyzések edzőink tollából

Csak elkezdeni nehéz, utána garantáltan jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabban vágsz neki a napi teendőknek! sikerélménnyel és önbizalommal indul a napod, hogy már reggel tettél valamit magadért, az egészségedért!

Debütáló főző-videójában egy fehérje-, és tápanyagdús zabkását készít reggelire. Nem csak magát a receptet tudhatjuk meg a néhány perces videóból, de sok hasznos információt összeszedett nekünk a hozzávalókkal, és azok élettani hatásával kapcsolatban.

A mai protein shake-em 😏
Igen, jól látod: forrón és kanállal. 🍵
Ez az új mániám! 😋 Egy zacskós leves, amiben csak fehérje van!, és semmi más.
Kriszti-kompatibilis módon elkészíthető: meleg víz + kanál és kész.
Én inkább borsó krémlevesnek érzem az íze alapján, mint hagymának, és mivel VEGÁN és borsófehérjéből...

Tavasszal indult útjára legújabb törekvésem, a Légy Fitt shop és webáruház. Olyan termékeket találhatsz itt, amit személy szerint használok, szeretek és nálam már bizonyítottak. Csak olyan termékajánlót olvashatsz nálam, amiben tényleg hiszek.
Nem (csak) azért spoilerezem ezeket a termékeket, mert kapható nálunk, hanem épp...

Szépséges hétfőt drágáim! Újabb cukiság mára...Ti mit gondoltok a mérlegről? Engem spec. sosem érdekelt, hány kiló vagyok, inkább az, hogy hogy állnak rajtam a ruháim és hogy érzem magam a bőrömben. Soha nem is volt mérlegem. Ami tenni tudsz mérlegelés helyett például, hogy eljössz ma edzeni! Juhujj18.00- kor egy ütős Fit Power alakformálóval...

Pont erre van szükségünk ebben az időszakban! Újdonság IMMUN-BOMBA az Alanesse-től:

Hosszú napom lesz, mert reggel órám van, utána rohanok futni a csapatomhoz, akik biztos vagyok benne, hogy ma is erejük teljében lesznek🤘 Én mindenesetre viszek magammal @alanesseforyoufehérjeshaket, mert könnyű, finom, nem tartalmaz mesterséges adalékot sportolóknak szinte kötelező, hogy izmaid ne szenvedjenek hiányt!😉
#beafit #beafitedzések...