Biotech

A teljes termékpaletta elérhető

Ha táplálékkiegészítő kerül szóba, a legtöbbeknek a BioTech USA márkanév jut eszébe, amely nem csak Magyarországon, hanem világszerte ismert és elismert gyártó. A BioTech USA több mint 600 féle táplálékkiegészítő gyárt és forgalmaz, és számos üzlettel rendelkezik a világ 60 országában. A Légy Fitt franchise hálózatának tagja.

A BioTech USA termékek a legmagasabb szintű ellenőrzésen mennek keresztül, kifejlesztésüknél és gyártásuknál az emberi szervezet természetes és ideális működésének támogatása áll a középpontban..

Kínálatukban jelenleg többféle típusú és többféle kiszerelésű fehérje, aminosav, állóképességet növelő készítmény, ízületi támogatást nyújtó étrendkiegészítő, izomtömeg-növelő, kreatin, vitamin, különböző szelet, szénhidrát komplex és edzés előtti, azaz pre-workout készítmény is megtalálható. Ezen kívül a fehérjék elkészítéséhez, turmixok gyors és egyszerű készítéséhez ideális shakerek, szállításukhoz is megfelelő kulacsok, hasznos kiegészítők termékek is elérhetőek.

Vásárlás

Teljes termékpalettájuk elérhető rendelésre, személyesen vagy webshop-unkon keresztül.

L-karnitin

Az L-karnitin egy aminosav származék, az emberi szervezet által is elállított, természetes anyag.
Az L-karnitint több mint 100 éve fedezték fel, azóta számos élettanilag igen fontos hatását mutatták ki a kutatók.
Mire jó az L-karnitin?
• Fokozza az izmok erőnlétét és hatékony az izomláz csökkentésében
• Csökkenti a testzsír mennyiségét
• Késlelteti a sejtek öregedési folyamatát
• pajzsmirigy-túlmködés esetén jótékony hatású
Az L-karnitin segít a zsírok energiává alakításában,
az elraktározott zsírokból a szervezet több energiához jut, ennek következtében:
javul az állóképesség,
később jelentkezik a fáradtság
és nem mellékesen csökken a raktározott zsír mennyisége
Fogyasztása veszélytelen, nagy mennyiség bevitelénél sem mutattak ki mérgező hatást, hiszen a felesleg kiürül a szervezetünkből.
Az L-carnitine tartalmú kiegészítők hatékony segítséget jelenthetnek a diéta mellett, különösen sportolás előtt - szedésével elősegíthetjük a zsírok energiaként történő felhasználását, vagyis a ZSÍRÉGETÉST.

Edzőruhára is szükséged lenne?