BEJELENTKEZÉS

csoportos óráinkra

Tudnivalók a bejelentkezésről:

Az órarendben szereplő ÖSSZES ÓRÁRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges!

(Bejelentkezés hiányában csak a szabad helyek ill. eszközök függvényében vehetsz részt az órán.)
Kondi-termünkbe NEM KELL bejelentkezni!

Online rendszerünk végtelenül egyszerű, de mielőtt belépsz, kérlek olvasd el az alábbiakat:

A Légy Fitt Mozgáscentrum és Táncstúdió 2014. szeptember 01-től online bejelentkezési, és mágneskártyás belépési rendszert biztosít vendégeinek. Az első alkalmat követően kizárólag Tagsági-kártya birtokában vehetők igénybe a Stúdió szolgáltatásai. 
(Érvényes bejelentkezés vagy időpontfoglalás hiányában csak a szabad helyek függvényében biztosított a részvétel, eszköz-használat az óráinkon.)

Értesítések:

  • Óráink minimum 3 fő jelentkezése esetén indulnak. Abban az esetben, ha nem gyűlt össze elegendő jelentkező egy adott órára, e-mail-ben vagy sms-ben értesítünk, hogy az óra elmarad.
  • Ha 2 órával órakezdés előtt nem kapsz értesítést, az óra biztosan meg lesz tartva! (Reggel 8:29 előtt kezdődő órák esetén előző este 21:00-ig.)

Jelentkezés az órákra:

Óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges online bejelentkezési felületünkön keresztül.

Jelentkezés előtt tanulmányozd ÓRAREND-ünket, ahol jobban átlátod a színkódokkal jelölt óratípusokat és időpontokat és könnyebben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzést. Fontos, hogy mindig az online rendszerben lévő információk a mérvadók! 

Ha kiválasztottad az órát, amelyen szeretnél részt venni, egyszerűen kattints a 'Bejelentkezés' gombra és már jelentkeztél is az órára. Oldaladra belépve láthatod, milyen órákra jelentkeztél és legkésőbb 2 órával kezdés előtt le is mondhatod bármelyiket. Lemondásról bővebben lentebb olvashatsz.

LEMONDÁSI feltételek:

A rendszerben történő lemondás: az 'Adataim' menüpontban tudod a már jelentkezett órákat lemondani a 'Lemondás' gombra kattintva.
A rendszerben órakezdés előtt 2 órával, a reggeli órák esetében előző este 21:00-ig van lehetőség lemondásra. Ha a rendszer már nem engedi a lemondást, akkor is kérjük, jelezd elérhetőségeink valamelyikén, hogy mégsem tudsz részt venni az adott órán, mert lehet, hogy más valaki szívesen jönne helyetted (a bérlet rövidítés szankciótól ebben az esetben sem tudunk eltekinteni).

Elérhetőségeink: 
e-mail: info@legyfitt.hu, telefon és sms: 0620/4888-026, vezetékes telefon: 061/704-7512

Amennyiben nem mondod le határidőn belül az órát, a rendszer automatikusan lehúz egy alkalmat a bérletedből, korlátlan bérleted érvényessége pedig 1 nyitvatartási nappal rövidül. 

Ha a foglalt időpontodra nem jössz el, a limitált létszám miatt esetleg mástól veszed el a lehetőséget, hogy részt vegyen az órán, vagy éppen te voltál a 3. jelentkező, aki miatt meg lett tartva az óra, ezért kérünk, kezeld kellő körültekintéssel jelentkezéseidet!

Sajnos általános tendencia, hogy a napok/hetek óta teltházas esti órák kezdés előtt 2 órával majdnem kiürülnek, ezért mindig érdemes rápillantani az Optime-ra napközben, mert valószínűleg szabadul fel hely az áhított órára.
Illetve szeretnénk megkérni titeket, hogy amint kiderül, hogy nem tudtok eljönni egy adott órára, mondjátok le, hogy más tudjon jelentkezni a helyetekre. Köszönjük!I

FIGYELEM!

  • Bejelentkezés AYCM kártyával: 
    A foglaláshoz egy 1.000 Ft-os foglalási jegyet kell váltanod, amely abban az esetben, ha nem jössz el az órára, vagy nem mondod le 2 órán belül, lenullázódik. Ezt követően a foglalási jegyet pótolni kell. 
  • Könnyedén nyomon követheted fennmaradó alkalmaidat az online felületen és időben gondoskodhatsz bérleted újratöltéséről
    (Nem a vásárlástól, hanem az első használattól számítjuk az érvényességet.)
  • A rendszer a bejelentkezett órákat automatikusan, előre levonja a bérletedből!

Várólistás jelentkezés:

Betelt óráinkra 'Várólistára' is tudsz jelentkezni. Optime oldaladon a 'Jelentkezéseim' alatt nem találod meg a várólistás jelentkezéseid, de az adott óra mellett szerepel a 'Várólistára jelentkezett' szöveg.

Várólistás jelentkezésedet lemondani egyelőre sms-ben, e-mail-ben v. telefonon tudod. Amennyiben bekerültél az órára SMS-t küldünk legkésőbb 2 órával órakezdés előtt és foglalásod átkerül a 'Jelentkezéseim' közé (az általános lemondási kondíciók lépnek érvénybe, lemondhatod egy válasz sms-ben, vagy online a szokásos módon).


A mi kedvenc edző ruhánk: