AXXA

A csoda mag-olajok

Tapasztaljátok meg ti is, hogy ezek a prémium minôségû, hihetetlen egészségügyi hatásokat eredményezô termékek hogyan változtatják meg az életminôségeteket!
az immunrendszer zsoldosa, a gyulladáscsökkentés fekete öves mestere
a bélflóra, és ezzel az immunrendszer ôre, az allergia elûzôje, az emésztési problémák megoldója
fiatalít, feszesít, regenerál, energetizál, az arcbôrünk és izületeink, izmaink legjobb barátja

Az Axxa Global Profilja a magalapú, szinergikus, hidegensajtolt, Botanikus Szérumok előállítása védett szabadalommal. A világon az első olyan cég, ami magalapú, szinergikusan (egymásraható) szűzolaja több terméknél is speciálisan High-Tech technológiával védett szabadalmi eljárással, a Botanic Innovation tudósaival kifejlesztett, 100 % naturàl - 100% öko - 100% GO mentes szérumokat hoztak létre.
A magok csodálatos ereje 20× erősebb hatással bíró hatóanyagokat (vitaminok, aminosavak, enzimek...) tartalmaz, mint a gyümölcs! Gondoljunk csak bele, hogy egy apró almamag minden információt tartalmaz, ami egy komplett almafa kifejlődéséhez szükséges. A kis magből lesz végül a fa gyökere, törzse, lombja és a a termése is. Elképesztő!
Első, nagy sikerű termékünk a So plus után a So plus Collagen és a So plus Biotec is folyamatosan bizonyít.Ázsiaban már futótűzként elterjedt gyógyulások történeteinek százai szerepelnek orvosi jegyzetekben.Európa még csak most bontogatja szárnyait, de már most lenyűgöző tapasztalatokról számolhatunk be.Ismerkedj meg a magok csodálatos erejével !

Termékek

Az AXXA SO Plus nem GMO magas tápanyag-sűrű összetevőivel készült, a szabadalmaztatott NatureFRESH Cold Press ™ technológiával. Minden adag gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega 3 és 6), erős antioxidánssal, amely a botanikus bogyós gyümölcsök és a magpor keverékéből származik. Táplálkozási támogatást nyújt a vitalitás és az egészséges életmód előmozdításához. Páratlan gyulladás-csökkentő és immun-erősítő hatása van. (daganatos betegségek kiegészítő terápiája, lázcsillapításra és minden gyulladásos folyamatra sikerrel alkalmazható)

Az AXXA SO + Collagen botanikai ital keveréke a szépség és a bőr rugalmasságának érdekében, amely biztosítja a bőr arcszínének egészségét, táplálását és feltöltését. A legfinomabb összetevők csodájával, a NatureFRESH Cold-Press ™ szerves áfonyás magolajjal, szabadalmaztatott hal kollagén-peptiddel és 7 vegyes bogyós kivonattal a vitaminok és ásványi anyagok !fokozzák! a kollagén teljesítményét és a test általános jólétét, az izületek egészségét. Tehát nem csak hatóanyagot juttat a szervezetbe, hanem az öntermelődést is segíti.
Kattints a további részletekért, előtte-utána fotókért!

Az AXXA SO + Biotic egy botanikai ital keverék, amely támogatja a gyomor-bélrendszer egészségét és erősíti az immunrendszert. A saját és egyedi összetevők keverékével széleskörű védelmet nyújtunk az egészségesebb test számára. A két táplálékrost (prebiotikumok) "táplálékként" szolgálnak, hogy jó baktériumokat termessenek a bélünkben, és szinergikusan működnek a Balanlac® (Lactobacillus paracasei LCW 23) baktériumokkal, hogy erősítsük az allergiáink elleni immunitását. Ajánlott allergiásoknak, ételintoleranciával küzdőknek, fogyókúrázóknak, antibiotikumot szedőknek, de másnaposságra is...

"Idén kezdtem el forgalmazni az Axxa termékeket, mert nekem nagyon bejött! A kollagénje annyira látványos, hogy többen rákérdeznek, hogy mitől simultam ki (nem mellékesen a menzeszt is gyógyszerezés nélkül átvészelem, ami nálam nagyon nagy szó, ill. kemény edzés után érezhetően könnyebben regenerálódom). Eddig is szedtem kollagénes táplálékkiegészítőket, de egyiknek sem volt igazán érezhető hatása. A másik (So Plus) egy nagyon erős gyulladáscsökkentő, én csodalötyinek hívom, a durván beállt hátamat simán helyrerakta nagyjából rögtön (napokig nem tudtam mozdulni sem, le kellett mondanom az óráimat is szerdán, csütörtök reggel megittam, aznap este már Zumbáztam!) A náthámat, amit én általában 7-10 napig hordok ki, 2 nap alatt rendberakta. Elég borsos az ára, mint minden minőségi terméknek, de nekem megéri: ha nem esek ki a munkából, már visszahozta. Próbáld ki! (A kollagént külsőleg, a bőrödre is felkenheted, azt rögtön fogod érezni)" - Fehér Kriszti

Vásárlás / Rendelés

A termékek a Légy Fitt Mozgáscentrumban (a korlátozások alatt zárva vagyunk) és a webshop-ban megvásárolhatók személyesen kiskereskedelmi áron.

Ha jóval jutányosabb áron szeretnél hozzájutni a termékekhez, akkor regisztrálj és rendelj online! 

  • az első rendelést követően már kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez részletek
  • ingyenes házhozszállítás
  • nincs kötelező rendelési mennyiség, vásárlási kötelezettség
  • önállóan tudsz regisztrálni, rendelni, nem kell senkivel leülnöd előtte 'beszélgetni', persze ha segítség kell, csak kérned kell
  • beléptethetsz magad alá bárkit, ebből passzív jövedelemre tehetsz szert (nem kötelező)
  • ugyan értékesítési rendszerben folyik a termék forgalmazása, nem fog senki ezzel zargatni

További információk, rendelés: 

info@legyfitt.hu, +36209835179