AXXA Biotic

a bélflóra, és ezzel az immunrendszer ôre, az allergia elûzôje, az emésztési problémák megoldója

Egy 4 hónapos kúra (4 doboz elfogyasztása) képes teljesen megújítani a bélflórát, ezáltal megszabadulhatsz az életedet megkeserítő allergiától, ételintoleranciától is.

Antibiotikumok, fogamzásgátlók, savlekötők, szteriodtartalmú gyógyszerek: manapság körbevesznek minket. Bár az adott problémát remekül tudják kezelni, bélflóránkat sajnos nagyon megterhelik. Ha pedig felborul az egyensúly, akkor nem csak fizikai, de lelki betegségekkel is szembe kell néznünk.
Ha rendszeresen szedsz valamilyen gyógyszert, akkor jusson eszedbe bélflórád is! Gondoskodj róla például az Axxa Global speciális natural pro és pre probiotikummal, ami feketekömény olajjal és mentalevél nedüjével, a Fibersol2 és a Balanlac speciális alvóbaktériumai segítségévelregenerállják florádat: a haszontalan baktriumokat semlegesítik, miközben az alvó egészséges baktériumokat felébresztik a beleidben, így ezek újra ki tudják fejteni jótékony hatásukat minden kártékony dologgal szemben!
Betegségek esetén azonnal orvoshoz fordulunk, ám bizonyos problémák nehezen diagnosztizálhatóak, így van ez az ételintolerancia esetén is.
Kutatások szerint Magyarországon minden negyedik ember küzd ezzel a betegséggel, 41%-uk gasztroenterológiai tüneteket tapasztal, azaz hasfájást, puffadást, gyomorégést, hasmenést. A szomorú viszont az, hogy akár évekig is szenvedhetünk ezektől anélkül, hogy kiderülne a probléma- a legtöbb ember átlagosan 4-5 évet vár, míg kiderül, hogy ételintoleranciája van!
Ha szeretnéd elkerülni ezt az egész procedúrát, fontos, hogy odafigyelj bélflórád egészségére. Ebben segít az Axxa Global SO Biotic terméke
Sok orvos szokta ajánlani, hogyha oda akarsz figyelni bélflórád egészségére, akkor érdemes kerülnöd a túlzásba vitt alkoholfogyasztást. De mi köze az alkoholnak a bélflórához?
Nos, az alkoholfogyasztás a bélbaktériumokat is károsítja, és a baktériumflóra egyensúlyának felborulását okozhatja. Egy amerikai tanulmány szerint a rendszeres alkoholfogyasztók 27%-nál felborult az egyensúly, míg ez az alkoholt nem, vagy csak alkalmanként fogyasztóknál nem volt jellemző.
Alkoholfogyasztás után tehát jó, ha teszel bélflórád egészségéért, hogy megelőzhesd a betegségeket.

AXXA GLOBAL

Az Axxa Global az egyetlen olyan cég a világon, ami szinergikusan, vagyis egymásra kölcsönösen ható, magalapú, hidegen sajtolt összetevőkből állít elő táplálékkiegészítőket. Egymásra is szupererősen hatnak a hatóanyagok, és ami a lényeg, a te saját szervezeted gyorsan és hatékonyan feldolgozza, valamint elindít el egy természetes öngyógyító folyamatot a testedben, ami saját maga forrását használja fel ezzel a képességével.
Sejtszintű újjáéledés az ízületekben, az immunrendszer és a bélben tartózkodó hasznos baktériumok újraébredése.
100% természetes, 100% GO -mentes, színezékmentes, szintetikus, mesterséges anyagoktól és tartosítószerektől is mentes
VEGAN, bio, syenrgikus életenergia a magokkal és magokból kinyert hidegen sajtolt szűz olaj mix keverék
Az Axxa Globál filozófiája " egészségünk megőrzése életünk végéig és jobb életminőség a társadalomnak és álmaink beteljesülés egy boldogabb élet megélése itt Földi létben ".
Közös célunk 10 millió egészséges és boldog család az egész világon! Hisz ha egészség nincs, akkor életünk sincs!
Mi, akik már használjuk a termékeket saját missziónknak érezzük, hogy a magok által minél több embertársunknak segítsünk, megmutassuk, hogy igen is van egy szebb életút, amit meg lehet valósítani!