ÁRAK

Bérlet-konstrukcióinkat igyekszünk minél inkább a ti igényeitekhez szabni jutányos árakkal, példátlan érvényességi időkkel, bérlet-jegelési lehetőséggel.

A sminkedet hagyd otthon! 

Célunk, hogy minden nőnek, lánynak, asszonynak elérhető legyen és mindennapjainak részévé válhasson a minőségi testmozgás, amit örömként és nem szükséges szenvedésként él meg. Ehhez nincs szükség luxus körülményekre vagy a legmenőbb sportszerkóra, csak Te kellesz hozzá, és hogy megtedd azt a bizonyos első lépést. Ha az elhatározás megszületett, várunk a Légy Fitt-be, ahol minden körülmény adott a fesztelen edzéshez, izzadnod viszont neked kell a sikerhez!

Új bérlet-típusok, megújult árlista

2021. május 10-től

Az elmúlt hónapok hatása minket is elért, így kénytelenek voltunk mi is korrigálni árainkat, hogy továbbra is a megszokott színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani Nektek még nagyon sokáig.

Újdonságok:

VIP KlubTag rendszerünk, amelyhez csatlakozva egész éven át kedvezményeket kapsz tőlünk. Megéri csatlakozni! Görgess lejjeb a részletekért!

A szorgalom jutalma, a LÁNCBÉRLET kedvezmény: ha egyetlen nap kihagyás nélkül veszed meg a következő korlátlan bérleted, akkor jutányosabb árral számolhatsz.

Időszakos bérleteinkkel havi 25 alkalommal, így akár minden nyitvatartási napon tudsz jönni tornázni, vagy heti 3x duplázhatsz. Ha ennél intenzívebben szeretnél edzeni, akkor PRÉMIUM bérlet-típusunkkal korlátlan számú órán vehetsz részt a 30 nap alatt. Utólag is ráfizethető.

2021-es árlista

*A pirossal jelölt bérlet-árak a korlátozott nyitvatartás alatt érvényesek. 2021.09.01-től teljes áron lesznek elérhetők bérleteink. 

Az első alkalmat követően kizárólag Tagsági-kártya birtokában vehetők igénybe Mozgáscentrumunk szolgáltatásai. Tagsági kártya egyszeri, kauciós díja: 1.000 Ft

Csoportos óráinkra előzetes ONLINE bejelentkezés szükséges.

 • SZÉP kártya (szabadidő zseb)  2021.12.31-ig mindegyik zseb!
 • All You Can Move* (min. M-es csomag) 

*AYCM tulajdonosoknak 1.000 Ft-os foglalási jegy fizetendő a le nem mondott órák biztosítékaként.

Bérleteink és alkalmi jegyeink magában foglalják a finn szaunánk használatát. Kérlek, jelezd recepciósunknak 60 perccel használat előtt igényedet!

Korlátlan bérletek

Mitől különleges egy Légy Fitt-es korlátlan bérlet, mivel "tud" többet?

 • heti több, mint 80 óra közül válogathatsz
 • ·1 nap akár több órán is részt vehetsz, 1 nap akár többször is jöhetsz, nincs napi limit

 • kombinált /2in1/, vagyis nem kell választanod a csoportos óra és a konditerem között, 1 belépéssel akár mind a kettőt is igénybe veheted
 • jegelési / bérlethosszabbítási opció is vásárolható hozzá (+2.000 Ft)
 • órarend kialakítása vendégek visszajelzése alapján

Légy egy szuper közösség tagja, légy VIP KlubTag, légy fitt!

VIP KlubTagjaink számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek nálunk:

 • minden bérletünket 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg
 • minden szolgáltatásunkat 15% kedvezménnyel vehetik igénybe
 • időszakos akciók keretein belül termék-kedvezmények
 • stb....

Ára már évi 2-3 db bérlet vásárlása esetén megtérül!

1 naptári évre érvényes, az év bármely szakában megvásárolva ára: 7.000 Ft 

BÉRLET-JEGELÉS

2021.05.10-től feláras szolgáltatás, kizárólag jegelhető bérletek esetén 

Hogy a nyaralásod alatt ne ketyegjen bérleted érvényességi ideje v. betegség/baleset esetén ne vesszen el a kifizetett edzés, nálunk bérleted befagyasztására egész évben van lehetőséged a következő feltételekkel:

 • bérletet max. 2 alkalommal, összesen max. 2 hétre lehet jegelni (egészségügyi indokból pl. terhesség, csonttörés... ez lehet hosszabb idő) KORONAVÍRUS esetére is a fenti szabályok vonatkoznak.
 • utólag nem áll módunkban meghosszabbítani a bérleted érvényességi idejét (minden esetben előre kell jelezned hogy mettől meddig nem fogsz jönni, betegség esetén a jelzés napjától tudunk fagyasztani)
 • jegelés minimum 5! nyitvatartási napra lehetséges, a bérlet érvényességi idejének első 7 napját követően
 • ha jegelteted a bérleted, arra az időszakra töröld a bejelentkezéseidet, mert nem törlődnek automatikusan (Mivel ez nem egy általános gesztus, az Optime-ban nincs lefejlesztve erre megoldás.)

ÓRÁK LEMONDÁSA:

2 órával órakezdés előtt minden további nélkül lemondhatod a jelentkezésed egyetlen kattintással a online jelentkezés felületen.

FIGYELEM! Ha bejelentkezel valamelyik órára, de 2 órán belül nem törlöd a jelentkezésed és nem is jelensz meg az órán, akkor kénytelenek vagyunk az adott alkalmat valamilyen módon levonni a bérletedből.

Hogy miért van erre szükség? Mert lehet, hogy éppen te voltál a 3. jelentkező, aki miatt meg lett tartva az óra, vagy teltház volt, és szívesen jött volna valaki más a helyedre. Jelen helyzetben leginkább az utóbbi miatt, mivel óráink max. létszáma jelentősen redukálva van, még fontosabb számunkra, hogy ne foglaljátok egymás elől feleslegesen a helyeket, és aki szeretne, részt tudjon venni óráinkon. 

Szankciók nem megjelenés esetén:

5/10 alkalmas bérletek esetén: Az alkalmat a rendszer automatikusan levonja.

*AYCM és Sportkártya: 2020.06.01-től minden AYCM tulajdonosnak egy 1.000 Ft-os foglalási jeggyel kell rendelkeznie, a le nem mondott jelentkezések biztosítékaként, amelyet nem megjelenés esetén levonunk. Levonást követően ezt pótolni kell, tehát óráinkra kizárólag érvényes foglalási jeggyel lehet jelentkezni. AYCM tagságod megszűnésével és/vagy Légy Fitt kártyád visszaadásával a nem felhasznált letétet természetesen visszaadjuk.

Korlátlan bérlet esetén: Érvényességi időt 1 nyitvatartási nappal rövidítjük.

Ha ismersz minket tudod, hogy nyomós indok esetén el szoktunk tekinteni a levonástól, de valahogy konszolidálnunk kell, hogy a hetekkel előbb betelt órák rendszeresen végül csak félházzal mennek le... 

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket!

Légy Fitt ONLINE (is)

Lepd meg ismerősödet Légy Fitt vásárlási utalvánnyal!